Vedeți cum să aplicați pentru Mobexpert Credit Card Alpha Bank 

ADS

Rate Fără Dobândă: Posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă la Mobexpert.

Mobexpert Credit Card Alpha Bank

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details
  • Ai 12 rate fără dobândă pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei: 
    –    oriunde în lume, la cele mai importante categorii de comercianți, specializate în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilă, bricolaj, calculatoare, servicii medicale, turism și asigurări. 

  • ZERO taxă de emitere și de administrare în primul an;

  • Perioadă de grație de până la 55 zile în care nu se percepe dobândă pentru cumpărături, dacă rambursezi integral până la data scadentă;

  • Dobândă redusă de 9,9% în primele 6 luni în cazul în care emiterea cardului s-a facut pentru refinanțarea oricărui credit fără ipotecă sau a unui alt card de credit în lei;

  • Obții cardul foarte simplu, fără documente de venit*. Ai nevoie doar de actul de identitate valid.

Our take

Caracteristici

  • Limita de credit acordată: 1.500 – 30.000 lei (maxim de 3 ori venitul net al solicitantului);

  • Limita lunară de retragere numerar: 40% din limita acordată;
  • Dobândă fixă 24,90% p.a., DAE 28,97% p.a.**; 9.9% p.a. în primele 6 luni aplicabil cardurilor emise pentru refinanțare;

  • Suma minimă de plată lunar: 2% limita utilizată + 100% comisioane și dobânzi (dacă este cazul).

Te gândești să ai în sfârșit acest card de credit? Știm că solicitarea acestui lucru poate să nu fie atât de ușoară pe cât crezi. De aceea, vrem să vă ajutăm și cu procesul de aplicare, oferind o mulțime de informații. 

În acest caz, vrem să vă învățăm cum puteți solicita un card de credit, ce poate avea acesta și tot ce se află în spatele cardului în sine. Dar este, de asemenea, important să cunoașteți toate informațiile importante pe care le puteți găsi. 

De exemplu, dacă te gândești să aplici pentru acest card, ar trebui să continui să citești pentru că mai jos îți aducem toate cerințele, documentele și alte informații care vor face procesul de obținere a cardului mult mai ușor. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Te gândești la cerințele pe care le are acest card? Nu va trebui să vă gândiți la nimic altceva, pentru că suntem aici pentru a încerca să vă informăm despre toate. Știm că cerințele reprezintă o parte importantă a cererii pentru un card, motiv pentru care avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a ști care sunt acestea. 

  • vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani; 
  • un venit lunar net de minim 3.000 lei (sau echivalent); 
  • rezident fiscal in Romania; 
  • lucrător, cu minim 3 luni în funcția actuală și minim 1 an vechime totală în post sau 12 luni vechime neîntreruptă în funcția actuală; 
  • luați în considerare doar veniturile declarate în ANAF pentru fluxul simplificat în magazinele Mobexpert; 

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru Mobexpert Credit Card Alpha Bank 

Și bineînțeles, ca de obicei, veți avea nevoie și de câteva documente pentru a solicita cardul. Acest lucru se datorează faptului că documentele vor facilita procesul de aplicare și, de asemenea, vă vor ajuta cu mai multe informații despre deținerea cardului. Mai jos vă vom aduce documentele de care aveți nevoie atunci când aplicați pentru Mobexpert Credit Card Alpha Bank. 

  • Document de identitate, 
  • Dovada adresei, 
  • Dovadă de venit. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Și bineînțeles, la fel ca orice card, este vorba și despre găsirea profilurilor ideale. Unii oameni vor beneficia întotdeauna de un card mai mult decât alții. De aceea este atât de important să știi ce profiluri poți obține cu adevărat cu el. De aceea, mai jos, vom vorbi despre toate. Continuați lectură. 

Sigur   

Să vorbim acum mai multe despre ce poate avea această asigurare. Cardul, așa cum vă puteți imagina deja, va avea un tip de asigurare pentru dvs. Totuși, este normal să nu știi prea multe despre asta. Și în realitate, nu este doar un singur tip de asigurare, sunt mai multe. 

Acest lucru vă oferă protecție pentru achiziții, cel mai bun preț garantat și garanție extinsă. Aceste avantaje vor fi disponibile cu acest card și le veți putea accesa pe toate în orice moment. 

Reduceri  

De asemenea, veți putea accesa reduceri, deoarece toate cardurile vor avea de obicei reduceri în apropiere, astfel încât să puteți face achiziții și să economisiți mai mult. Să mai vorbim puțin despre reducerile pe care le poți găsi. 

Ei bine, cu acest card, puteți obține reduceri și prețuri preferențiale de la mai mulți parteneri din programul premium Master Card. Acest lucru se datorează faptului că cardul Master în sine va aduce avantaje în ceea ce privește reducerile. 

Acces la business lounge 

Acum un alt avantaj pe care îl veți găsi cu acest card este accesul la saloanele VIP. Dacă nu știi când mergi la aeroport, de multe ori trebuie să aștepți multe ore pentru ca zborul să aibă loc efectiv. 

Și gata, nu trebuie să te simți inconfortabil în sălile de așteptare, poți să mergi în sălile VIP și să plătești o anumită sumă și să ai acces la diverse facilități. Cu acest card, aveți acces gratuit pentru deținător la saloanele de afaceri de pe Aeroportul Internațional Henri Coanda, Aeroportul Internațional Viena și multe altele. 

Rate  

Rata este, de asemenea, ceva extrem de important, deoarece oamenii vor beneficia cu adevărat de pe urma cardurilor. În realitate, mulți solicită doar carduri de credit pentru a face rate. Acest card vă va aduce beneficii cu asta. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cu acest card de credit, îl poți folosi pentru a face cumpărături la Alpha Bank și cu achiziții vei putea plăti în rate cu dobândă 0% și, de asemenea, comision 0% în magazinele partenere. Cu alte cuvinte, vei economisi mult mai mult. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Acum este normal să știi că aplicarea pentru un card de credit este dificilă, dar să nu faci nimic pentru a ușura procesul este foarte complicat. Sfatul nostru aici este să puneți orice întrebări pe care le aveți înainte de a aplica pentru card. 

Nu contează dacă sunt întrebări despre avantaje, dezavantaje sau chiar întrebări despre card. Este important să știți ce tip de îndoială aveți, astfel încât să puteți face o alegere, să vedeți dacă cardul este într-adevăr ceea ce căutați. 

Puteți pune aceste întrebări în diferite locuri, cum ar fi, de exemplu, site-ul oficial al companiei, contactați direct compania sau chiar în alte articole de pe Internet. Dar, de preferință, veți avea aici toate informațiile necesare. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Și acum să aruncăm o privire la avantajele și dezavantajele găsite cu acest card. Lucrul interesant la acest card este că singurul dezavantaj pe care îl găsiți este că trebuie să fiți clientul lor. În afară de asta, este un card extrem de gratuit. 

Puteți face plăți ușoare, rate, acces la saloanele VIP în călătorii, programe de puncte și multe altele. Toate aceste informații ne spun cu certitudine cât de bun este acest card și cât de bine îl va merita. Renunțarea la această carte va însemna renunțarea la o oportunitate unică pe care probabil nu o vei mai găsi niciodată. 

Solicitați o dată pentru totdeauna cardul de credit Mobexpert Alpha Bank pe site-ul oficial !   

Acest card de credit merită cu siguranță. Îți aduce avantaje imense și vrem să le ceri. De aceea vrei neapărat să aplici pentru acest card, nu ar trebui să mai pierzi timpul, trebuie doar să continui să citești. Dacă îl aveți mai jos, veți putea găsi un buton și acolo veți fi imediat redirecționat către pagina oficială. 

Trending Topics

Latest News