Vedeți cum să solicitați Cardul Axi 

ADS

Aprobare Rapidă: Proces de aprobare rapid și simplu.

Axi Card

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Avantaje AXI Card

  • Cardul tău

    Mastercard cu limita de până la 4.000 RON. AXI Card este un card de credit internațional, adică poți plăti și efectua tranzacții cu el oriunde în lume, fără să îți faci griji că plățile sau tranzacțiile tale vor fi blocate sau respinse.

  • Dobânda lunară fixă este 5,9%

    Dobânda este de 0,19% / zi (5,9% / luna) dacă clientul achită integral suma utilizată.

  • Aprobare la distanță

    Dacă cererea ta este pre(aprobată) fie vei fi contactat telefonic de un operator al AXI Finance IFN S.A. care îți va aduce la cunoștință acest lucru, fie vei primi direct documentația de credit în vederea semnării acesteia.

Our take

Accesibil și transparent

  • Aplicare la distantă prin telefon sau ONLINE

    Cu AXI Card economisești timp: fiecare etapă a procesului de obținere a cardului se desfășoară la distanță. Poți aplica pentru un Card AXI fie online, fie prin telefon, nu trebuie să stai la cozi, nu pierzi timp completând pagini întregi de formulare, nu faci drumuri la sediul creditorului. După aprobarea cererii tale, poți semna documentația de credit, electronic, din confortul casei tale.

  • ZERO taxe pentru emitere și re-emitere

    Multe instituții bancare și nebancare percep clienților comisioane pentru emiterea și/ sau re-emiterea cardurilor. Nu avem nicio astfel de taxă deoarece credem că aceste servicii fac parte din angajamentul nostru față de tine.

  • Notificări

    Primești notificare după fiecare tranzacție efectuată cu cardul și afli soldul rămas disponibil

Încercați doar să aplicați pentru card, ca să știm că procesul de aplicare este un punct important. Totuși, știm și că există puține articole care te vor ajuta să treci complet și corect prin acest proces. 

Ei bine, astăzi vrem să vorbim puțin mai mult despre ce oferă cardul YouTube, în timp ce știți deja tot ce vă oferă în ceea ce privește avantajele și dezavantajele, vrem să vorbim despre o altă zonă importantă, zona de solicitare. 

Zona dvs. de situație este practic cerințele, documentele și alte lucruri de care veți avea nevoie pentru a avea cardul. De aceea sunteți cu adevărat interesat să solicitați mai mult timp mai jos, vă vom explica totul și mai multe despre card. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Învățarea cerințelor pentru un card este cu siguranță un lucru extrem de important și de calitate. De aceea, dacă vă gândiți să obțineți un card de credit, vă recomandăm să continuați să citiți. Mai jos, va trebui să vă aducem o listă cu toate cerințele de care veți avea nevoie pentru a aplica pentru cardul de credit axi. 

  • Să ai cel puțin 18 ani, 
  • Să fii român sau să ai reședința permanentă, 
  • Ai un cont bancar, 
  • Scor de credit acceptabil. 

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru Cardul Axi 

Indiferent de câte ori ai căuta informații, este extrem de important ca, atunci când aplici pentru un card de credit, să ai deja documentele necesare procesului. Acest lucru se datorează faptului că facilitează procesul și, de asemenea, vă va oferi o siguranță mult mai mare atunci când solicitați cardul. Avem mai jos toate documentele de care ai putea avea nevoie atunci când aplici pentru cardul Axi. 

  • Document de identificare, 
  • Dovadă de venit, 
  • Dovada adresei. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Un lucru foarte important pe care acest card ajunge să-l aibă sunt profilurile sale. Având un profil anume, înseamnă asta că oamenii vor beneficia mai mult de acest card? Acestea îndeplinesc acest profil în acest caz. Mai jos, vom vorbi despre cele mai comune 4 profiluri pe care le întâlniți cu oamenii. Să vedem care sunt motivele pentru care întrebăm. 

aplicația 

A avea o aplicație este ceva extrem de plăcut, mai ales a avea un card de credit de această calitate. Știm că aplicarea pentru un card nu va fi întotdeauna ușoară. Dar cu aplicația, totul devine mai simplu. 

În aplicație, puteți accesa setări și puteți gestiona complet cardul. Puteți în continuare să vă gestionați contul online, să solicitați alte carduri și, în general, să aveți acces rapid la toate setările pe care le poate avea cardul dvs. 

Taxe 

Dacă cuiva nu-i plac prea mult taxele, acest card ar putea fi util. Asta pentru că taxele cu ea nu vor fi mare lucru. În realitate, nici măcar nu vei avea aceste dezavantaje când vine vorba de taxe. Pentru că este imposibil să ai ceva dacă nu există. 

Ei bine, cu acest card de credit, nu există nicio taxă de emitere a cardului de credit. Ceea ce în acest caz a fost extrem de plăcut. În plus, livrarea cu cardul de credit va fi, de asemenea, complet gratuită. Cu alte cuvinte, nu va trebui să plătiți o monedă pentru asta. 

Cerere 

Pentru a aplica pentru un card de credit, trebuie să știi multe lucruri și știm că ceea ce am spus va fi extrem de plăcut. Acum, asta nu înseamnă că procesul în sine nu este ușor. Da, și va fi mult. 

Chiar dacă nu ai avea aceste informații pe care le-am dat, aplicarea pentru acest card de credit ar fi și ea ușoară pentru că cardul, pe scurt, este foarte simplu. Puteți solicita cu ușurință online și aveți în continuare contul complet online. 

Limită 

În sfârșit, să vorbim despre limită. Un card de credit va avea întotdeauna o limită de credit și am vorbit deja despre modul în care acest card este mult mai simplu decât în ​​mod normal. Nu trebuie să vă faceți atât de multe griji, iar beneficiile dumneavoastră vor fi foarte directe. 

Și deși acest card este simplu, limita sa maximă va fi chiar mai mare în comparație cu alte carduri. Vei avea ca limită de credit 4000 ron. Cu alte cuvinte, este o limita extrem de placuta si, atata timp cat nu este imensa, va fi un mare avantaj. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Ne dorim ca toată lumea să aplice pentru acest card, desigur, dar câteva sfaturi nu vor strica. Acum știm că acesta este un card oarecum mai simplu. Cu toate acestea, acesta este ceva care poate nu ți-a căzut încă. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Înainte de a aplica pentru acest card, vrem să știți că acesta este într-adevăr cardul de bază. Nu vei avea beneficii suplimentare și nu vei avea multe altele decât elementele de bază. Și asta, deși mulți oameni știu, de multe ori nu o procesează și atunci când solicită cardul, se simt dezamăgiți. 

Amintiți-vă, acest card ar trebui să fie simplu, ar trebui să fie de bază și nu este nimic în neregulă cu asta. Singurul lucru pe care trebuie să-l știi este că un card de bază este cu adevărat ceea ce cauți. Și, prin urmare, poți fi sigur că acesta va fi cardul pentru tine. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Ei bine, singurul dezavantaj pe care îl va găsi acest card este ceea ce am menționat deja, faptul că acest card este foarte simplu, fiind simplu, nu aduce multe avantaje și multor oameni ajung să nu-l placă la fel de mult. 

Totuși, dacă acesta este cazul, primești un card foarte puternic. Cu acest card, puteți face cu ușurință plăți, transferuri, rate și orice activitate de zi cu zi într-un mod mai sigur. Practic este cardul pe care îl găsești peste tot, dar și te va avantaja foarte mult. În afară de asta, aduce și limita de credit, care este cât se poate de mare. 

Solicitați Cardul Axi o dată pentru totdeauna pe site-ul oficial!   

Dacă scopul tău acum este să ai acces o dată pentru totdeauna la acest card de credit, ești pe calea cea bună și ar trebui să continui să citești mai jos până când găsești un buton. Acest buton este creat pentru ca dvs. să faceți clic. Când faceți clic, veți fi redirecționat către pagina oficială a cardului de credit și acolo puteți începe solicitarea rapid, ușor și simplu. 

Trending Topics

Latest News