Vedeți cum să aplicați pentru cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual 

ADS

Rate Fără Dobândă: Posibilitatea de a plăti achizițiile în rate fără dobândă.

OTP Bank card de credit Mastercard Dual

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Mobexpert Credit Card

Mobexpert Credit Card este cardul de cumparaturi premium ce iti ofera libertate deplina la shopping oriunde. Ai 0 lei comision de emitere si 0 lei comision anual de administrare pentru primul an.

  • 100% online, in doar 30 de minute
  •  
  • pana la 36 de rate fixe, fara dobanda* pentru cumparaturi in magazinele Mobexpert si online
Our take

Descriere card de cumparaturi Mobexpert Credit Card

  • card de cumparaturi international, embosat, dotat cu chip si banda magnetica, emis in lei sub sigla Mastercard;
  • limita maxima de credit este de 15.000 EUR (echivalent RON), maximum 3 venituri nete lunare;
  • poti utiliza cardul in Romania si in strainatate, pentru cumparaturi pe Internet si la comercianti, dar si pentru retragerea de numerar de la ATM, acolo unde este afisata sigla Mastercard;
  • suma minima de rambursat lunar este de doar 2% din suma utilizata (minimum 10 lei), plus toate dobanzile si comisioanele aferente;
  • poti solicita oricand pana la doua carduri suplimentare atasate la cardul tau principal;
  • 4 ani valabilitate cu posibilitatea reinnoirii automate;
  • 0% comision pentru toate platile cu cardul la comerciantii din Romania si strainatate.

Dacă căutați informații despre cardul de credit și cum să le solicitați, atunci sunteți în locul potrivit. Astăzi vrem să vorbim despre cum poți aplica pentru cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual. 

Ei bine, din punct de vedere tehnic, nu vom vorbi despre procesul în sine. Pas cu pas, dar vrem să vorbim despre cerințe, documente și acele părți care sunt cele mai importante, dar sunt și puțin mai greu de găsit. 

Așadar, dacă sunteți cu adevărat în căutarea acestor informații și credeți că a avea aceste informații vă va ajuta foarte mult, atunci continuați să citiți. Nu mai pierde timpul și învață cum să aplici pentru acest card.

 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Este posibil să întrebați acum despre cerințe. Da, dar vă învățăm cum cerințele sunt o parte foarte importantă, a avea un card de credit și suntem aici aproape de a-l avea. Este o parte foarte importantă și de aceea mai jos vă vom aduce o listă cu toate cerințele pentru cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual. 

  • Varsta: 23-65 ani; 
  • Antic:  
  • – minim 3 luni de activitate la actualul angajator (inclusiv pentru pensionarii care au contracte de munca suplimentare);  
  • – mai mult de 12 luni de activitate ca PFA.  
  • Reședința în România. 
  • Venitul minim net lunar: salariul minim net al economiei (1.524 lei reprezintă valoarea stabilită la 01.01.2022, care poate fi modificată). 

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual 

Acum trebuie să aveți și câteva informații despre documentele necesare pentru a o solicita, pentru că credeți sau nu, aceasta va fi o parte foarte importantă, deținerea unui card de credit. Așadar, dacă doriți să aflați ce documente să solicitați, continuați să citiți pentru că aveți mai jos lista completă. 

  • Document de identitate; 
  • Dovada adresei, 
  • Dovada de angajare, 
  • Dovadă de venit. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Profilurile de aplicare pentru un card de credit te vor ajuta să afli dacă cardul va avea avantaje bune pentru situația ta actuală de viață sau nu. De aceea am căutat să aflu dacă aceasta va fi cardul ideal pentru tine sau nu, ar trebui să citești în continuare pentru că vei afla totul mai jos. 

Rate 

Să mai vorbim puțin despre rate, plata unui card de credit în rate este un lucru extrem de important. Nu numai că procesul de plată va fi mai plăcut, dar va fi și mult mai ușor de realizat. 

Mai ales cu acest card, pentru că poți face 12 rate fără a fi nevoie să plătești o singură dobândă. Desigur, ratele vor trebui să fie peste 300 de lei. Mai mult, nu trebuie doar să fie din țara ta. Pot fi internaționale și rate pentru orice produs. 

Deficit 

Perioada de grație pe care o are acest card este, de asemenea, foarte importantă. În cazul în care nu știți, ceea ce înseamnă cu adevărat o perioadă de grație a cardului de credit este practic o perioadă în care nu trebuie să plătiți pentru card. 

Ei bine, în acest caz, nu trebuie să plătiți facturile. De exemplu, dacă cumpărați ceva pe care doriți să îl plătiți în rate, aveți o perioadă de grație de 55 de zile în care puteți începe să plătiți abia după acele 55 de zile. Sau altfel în timpul acela. 

Plăți 

Să mai vorbim puțin despre plăți, pentru că cu acest card ai acces și la plăți mai ușoare. Acum veți avea beneficiile de bază ale unui card de credit, care este plata cu cardul, plata contactless și tot. 

Cu toate acestea, aveți și alte facilități. De exemplu, plata este mult mai ușoară dacă nu ai cardul la tine. Puteți folosi Apple Pay, Google Pay și multe altele. Mai mult, este un card Internațional, care permite achiziții oriunde în lume. 

Taxe 

Și în sfârșit, să vorbim despre comisioane pentru că acest card va avea și comisioane. Vrem să vorbim puțin mai mult despre care sunt aceste tarife și ce vă vor putea oferi. Ei bine, cu acest card, nu aveți comisioane. 

Adică, cu acest card în primul an, nu vei avea nicio taxă. Aceasta înseamnă că, deși aveți multe avantaje, taxele vor fi practic gratuite, de exemplu, taxa de întreținere și alte tipuri de taxe. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

După cum puteți vedea, acesta este un card de credit care are o limită destul de mare. Acesta va fi un avantaj imens pentru majoritatea oamenilor cărora le place limita. Cu toate acestea, există ceva important pe care trebuie să-l știi, indiferent de o limită mare, trebuie să fii atent. 

Faceți multe achiziții cu cardul dvs., plătiți în rate cu limită și multe altele, deși este normal dacă faceți asta cu limita maximă, s-ar putea să ajungeți să vă îndatorați pentru că va trebui să faceți plata și dacă ratați plățile pe care le veți primi în datorii. 

Așadar, fiți atenți la ceea ce faceți, ce cumpărați și, de asemenea, ce cheltuiți, pentru că cheltuielile cu acest card trebuie făcute cu atenție pentru a nu cheltui mai mult decât vă puteți permite. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Un lucru negativ pe care îl are acest card este că, după perioada fără dobândă, acest card va avea dobânzi fixe oarecum ridicate, puțin peste medie. Acest lucru poate fi extrem de negativ pentru unii oameni. Totuși, dacă vezi avantajele, poți vedea că dobânzile merită să fie mari. 

Asta pentru că, cu un singur dezavantaj al Ierusalimului, obțineți o mulțime de alte avantaje, cum ar fi beneficii de plată, rate, achiziții și multe altele. În cele din urmă, putem vedea cum poate merita acest card. 

Solicitați cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual pe site-ul oficial   o dată pentru totdeauna ! 

Vom avea în sfârșit cardul dacă faceți clic mai jos, veți putea accesa pagina oficială a cardului de credit și acolo puteți începe în sfârșit să îl solicitați. Nu mai pierde timpul și obține acces la acest card. 

Trending Topics

Latest News