Vedeți cum să solicitați cardul de onorare AlphaCard Visa 

ADS

Rate Fără Dobândă: Achiziții în rate fără dobândă la partenerii Alpha Bank.

Card de cumparaturi AlphaCard Visa

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

AlphaCard – partenerul vacantelor in Grecia

Ia-ti cardul de credit Visa de la Alpha Bank si primesti:

● banii inapoi la plata taxelor de autostrada si feribot in Grecia, in limita a 20 de euro/card;

● un prosop de plaja;

● o croaziera de 2 persoane in Marea Nordului, prin tragere la sorti, daca platesti taxele de autostrada si feribot in Grecia cu cardul Visa de la Alpha Bank.

Our take

Ce trebuie sa stii despre cardul de cumparaturi AlphaCard Visa Credit?

  • ZERO comision administrare in primul an**
  • ZERO comision pentru platile la comercianti.
  • Poti avea pana la 35,000 RON, maximum 3 venituri nete lunare, limita pe card.
  • Pe langa cardul principal mai poti avea inca doua carduri suplimentare.
  • Este contactless, ca sa poti face plati si mai rapid.

Să vedem acum cum poți aplica pentru acest card de credit. Ne dăm seama că procesul de card nu va fi ușor, mai ales dacă nu știi de unde să începi să cauți. Dar vrem să vă ajutăm să obțineți acest card rapid și simplu. 

De aceea, un lucru important pe care îl vom face astăzi este să vă învățăm despre ceea ce aveți nevoie pentru a face procesul de obținere a unui card de credit mult mai ușor. Astăzi vă vom învăța de ce cerințe, documente și multe altele aveți nevoie pentru cardul AlphaCard Visa Complimentary. 

Acum, dacă doriți să aflați mai multe despre acest card de credit, despre ce trebuie să solicitați și despre cum să simplificați procesul, continuați să citiți mai jos, vă vom aduce tot ce trebuie să știți despre a avea cardul de onorare AlphaCard Visa. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Pentru a aplica pentru un card de credit, trebuie să aveți mai jos o listă cu cerințele necesare. Vă vom aduce tot ce aveți nevoie pentru a aplica pentru cardul AlphaCard Visa Complimentary. 

  • Trebuie să ai între 18 și 70 de ani. 
  • • venitul lunar net trebuie sa fie de minim 1.525 lei. 
  • Trebuie să-ți plătești impozitele în România. 
  • Să fie angajat minim 3 luni la locul de muncă actual, minim 1 an vechime în muncă sau 12 luni vechime continuă la locul de muncă actual. 
  • Acceptați diferite opțiuni de venit, pe lângă salariu. 

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru cardul AlphaCard Visa Complimentary 

De asemenea, trebuie să aveți documente specifice pentru a putea aplica pentru un card de credit. Acest lucru este complet normal, dar trebuie să știți care sunt aceste documente pentru a putea obține cardul. Dacă vrei să afli mai multe despre aceste documente, continuă să citești, pentru că mai jos vei descoperi totul. 

  • Document de identitate; 
  • acte de venit din alte surse: pensii, drepturi de autor, chirie, venituri din profesii liberale etc. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Veți avea și profiluri specifice pentru a avea un card de credit. Acum te gândești să ai acest card. Știm că profilurile vor fi o mare parte a alegerii tale, pentru că dacă nu întâlnești anumite profiluri, vei ajunge să nu mai poți profita de toate avantajele acestora. Să continuăm să citim pentru a afla mai multe despre asta. 

Excursii 

Acum, unul dintre lucrurile foarte importante atunci când aveți un card de credit este să știți întotdeauna dacă are sau nu beneficii de călătorie. Și ei bine, cu acest card de credit, veți obține beneficii de călătorie oarecum specifice, dar sunt totuși grozave. 

Acum, cu el, puteți obține rambursări de taxe pe autostrăzile din Grecia. Aceasta ajunge până la 20 EUR. Primești chiar și un prosop de plajă ca bonus. Da, deși este foarte unic și foarte plăcut. 

promoții 

Să mai vorbim puțin despre ofertele pe care le poți obține cu cardul, pentru că deși cardul nu are prea multe beneficii în acest moment, acesta oferă un număr mare de oferte de calitate. Trebuie doar să continui să citești. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Acum, cu acest card de credit, puteți obține o croazieră pentru 2 persoane în Marea Nordului. Desigur, este o remiză și vei câștiga dacă plătești taxe de autostradă și de feriboturi în Grecia cu cardul AlphaCard Visa. 

Taxe 

Dacă sunteți în căutarea unor tarife, atunci acesta este locul potrivit pentru a le găsi. În cazul în care nu știți, acest card chiar are niște comisioane pentru majoritatea lucrurilor pe care le va avea cardul, veți beneficia de faptul că multe dintre lucrurile pe care nu le are sunt comisioane. 

De exemplu, cu acest card în primul an, nu veți suporta nicio taxă de emitere sau de întreținere a cardului și acest lucru va fi extrem de pozitiv. Acum, acest card are, de asemenea, o limită de calitate super înaltă și este contactless atunci când plătiți. 

Taxe 

Da, ai și tu interes cu acest card. Este normal să ai un card cu dobândă. Toate cardurile îl au. Cu toate acestea, ceea ce trebuie să știți este că, cu acest card, puteți obține mult mai mult. Obțineți un beneficiu incredibil la dobândă. 

Cu acest card, puteți face 12 rate fără dobândă. Ei bine, așadar, nu avem prea multe informații despre cât durează acest avantaj, fie că este în fiecare an sau dacă este doar unul din 12 maxim. Cu toate acestea, știm că veți beneficia foarte mult. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Este important să cunoașteți câteva informații despre acest card înainte de a-l solicita. Știm că procesul de a avea un card de credit nu este un proces ușor. Trebuie să ții cont de multe lucruri și, de asemenea, trebuie să te ajutăm cu o mare parte din asta. 

Sfatul nostru este să priviți cu mare atenție toate avantajele sale. Știm că poate fi complicat și că a avea un card de credit de această dimensiune și calitate poate fi, de asemenea, puțin cam mult. 

Totuși, prea mult nu înseamnă rău, înseamnă doar că trebuie să înveți, să gestionezi atâtea beneficii. Deci nu ratați. Timp, aflați mai multe și continuați cu cardul. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Un lucru pe care îl are acest card de credit și care nu le va plăcea multor oameni este faptul că beneficiile sale nu sunt foarte diverse. De asemenea, nu vor fi nimic special pe termen lung. Multe dintre ele sunt doar cadouri. 

Asta nu înseamnă că cardul este rău, doar că cardul este ideal. În cazul în care se întâmplă o situație. De aceea aducem atât de multe informații despre asta. Pentru că, chiar și cu acest dezavantaj, va avea în continuare mari avantaje. La final, suntem siguri că acest card merită. 

Solicitați cardul de onorare AlphaCard Visa o dată pentru totdeauna pe site-ul oficial!   

Solicitarea acestui card de credit acum pentru a avea în sfârșit cardul de credit în mâinile tale. Trebuie să faceți clic mai jos când faceți clic mai jos, vă aduce pe pagina oficială a cardului de onorare AlphaCard Visa. Dacă vrei să afli mai multe, nu mai pierde timpul. 

Trending Topics

Latest News