Vezi cum să aplici pentru cardul de credit Patria Bank 

ADS

Asigurare pentru Cumpărături: Protecție pentru achizițiile realizate cu cardul.

Cardul de credit Patria Bank

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Campanii Card de Credit pentru persoane fizice

  • Cashback de 10% pentru cumpărăturile efectuate la anumiți comercianți din România sau din străinătate, la POS fizic și/sau online, până la data de 31.12.2024 – consultă Regulamentul Campaniei Cashback aici.
  • ZERO comision administrare lunară pentru Cardul de Credit, dacă ai sau aplici în perioada campaniei pentru un:
    • Credit de investiții imobiliare sau pentru un Credit de consum fără ipotecă imobiliară – mai multe detalii găsești aici
    • Card de Credit și faci parte dintr-o convenție de virare salariu încheiată între o companie și Patria Bank – mai multe detalii aici
Our take

Tot ce trebuie să știi

  • Poți obține până la 30.000 lei (în limita a 4 venituri lunare nete), pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii automate pe perioade egale
  • Poți utiliza Cardul de Credit la orice bancomat sau comerciant din țară sau strainatate
  • Poți oferi celor dragi acces la contul tău de card, prin emiterea de carduri suplimentare (în limita a 2 carduri suplimentare)
  • Ai ZERO comision pentru operațiunile efectuate la comercianți din România și din străinătate
  • Siguranță:
    • poți efectua tranzacții în condiții de maximă securitate datorită tehnologiei CIP
    • poți efectua tranzacții pe internet (e-commerce) în condiții de maximă siguranță datorită tehnologiei 3D Secure (cardurile de credit emise de Banca sunt preinrolate în sistemul 3D Secure)

Este timpul să înveți și cum să aplici pentru un card de credit După ce cunoști atât de multe informații despre acest card, ce îți oferă și cum poți beneficia de el, a ști cum să aplici este următorul pas. 

Dar totuși, să înveți cum să aplici pentru un card de credit poate fi complicat, deoarece nu vei găsi multe locuri pe internet care să explice cu ușurință cum să o faci. Din fericire, suntem aici. 

Astăzi vă vom explica tot ce trebuie să știți pentru a aplica pentru acest card de credit. Aceasta include cerințele privind documentele și alte informații incredibile care fac cardul mult mai util. Nu mai pierde timpul și continuă să citești. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Căutați cerințele pe care cardurile de credit vor trebui să le îndeplinească. Deci nu pierde timpul. Știm că căutarea aplicațiilor este în proces de a avea un card de credit util. Cu toate acestea, știm și că poate fi destul de complicat să afli singuri care sunt acestea. Mai jos vi le aducem pe toate. 

  • Să ai cel puțin 18 ani, 
  • Să fie român sau rezident permanent, 
  • Să ai un loc de muncă stabil, 
  • Ai un scor de credit bun, 
  • Aveți un cont bancar. 

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru Cardul de credit Patria Bank 

De asemenea, aduce o listă a documentelor necesare pentru a aplica pentru acest card de credit. Nu uitați, aceasta va fi lista documentelor oficiale de pe pagina oficială a cardului de credit. Așadar, dacă doriți cu adevărat să aplicați pentru acest card, amintiți-vă că trebuie să aveți aceste documente pregătite. Nu mai pierde timpul și află mai multe. 

  • Cartea de identitate sau actul de identitate/de ședere (pentru cetățenii străini) 
  • Dovada veniturilor cu venituri din anul precedent si profit net din ultimele 3 luni (daca veniturile nu sunt inregistrate la ANAF) 
  • Alte documente (dacă este cazul) 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Care sunt cele mai mari profiluri pe care le puteți găsi cu acest card? O întrebare foarte frecventă pe care oamenii o vor avea cu acest card de credit și profilurile lor este dacă acest card va fi într-adevăr ideal pentru tine și crede-mă, va fi incredibil. Vă vom aduce cele mai comune 4 profiluri pentru a solicita Cardul de Credit Patria Bank. 

Taxe 

Să vorbim despre dobândă, a avea dobândă într-adevăr face ca procesul de termen al cardului de credit să fie mult mai plăcut. Ei bine, in realitate, a avea putin interes face ca procesul cardului de credit sa fie mai placut si crede-ma, cu acest card vei avea multe beneficii. 

Avantajul este că poți plăti 12 rate și nu trebuie să plătești o singură dobândă. Aceasta va fi în orice magazin, oriunde în lume. Cu alte cuvinte, este și un card internațional. Și îl poți folosi oriunde. 

Deficit 

Acum trebuie să mai vorbim puțin despre necesitate. Să explicăm puțin mai întâi ce este perioada de grație a cardului de credit. Când faci cumpărături, vei avea o listă cu lucrurile de care ai nevoie, astfel încât să le poți plăti în rate. 

Totuși, dacă doriți să începeți să plătiți ratele luna viitoare, în loc de luna aceasta, puteți, deoarece acest card de credit are o perioadă de grație de 55 de zile, adică puteți începe să plătiți la 55 de zile de la achiziție. 

Durabil 

Ceva ce multe acreditive nu sunt, dar care ar trebui să înceapă să fie nesustenabil. Oamenii care solicită carduri de credit, de obicei, când rămân fără, doar le taie în jumătate și aruncă gunoiul. Cu toate acestea, acesta este mult mai bun. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cu acest card de credit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea mediului, deoarece este un card de credit 100% sustenabil. Este fabricat din material reciclabil și ecologic. De asemenea, este biodegradabil, ceea ce va ajuta. 

Ușor de obținut 

Ușurința de a obține un card de credit este un mare avantaj. Dacă vă gândiți să aplicați pentru acest card de credit? De asemenea, dorim să continuați să citiți pentru că va fi foarte simplu să le obțineți. 

Ei bine, acesta este un card de credit care are multe beneficii oarecum complicate, dar procesul de aplicare este unul dintre cele mai simple dintre toate. Este ușor de obținut și nu trebuie să ai un scor de credit extrem de mare pentru a beneficia de el. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Am contactat firma. Acesta este un card cu avantaje foarte complicat de înțeles, cel puțin pentru noi. A fost puțin mai dificil decât cărțile în mod normal care au avantaje mai directe, sunt și destul de lungi. 

Bun pentru a lămuri orice îndoială. Orice intrebari ai despre cardul tau de credit, contactul cu compania este esential, crede-ma. Compania va fi bucuroasă să vă răspundă întrebărilor, precum și să vă ajute în procesul de aplicare. 

Nu ar trebui să vă fie frică să vorbiți cu compania, pentru că practic pentru asta sunt ei acolo. Puteți găsi cu ușurință accesul la contractul lor pe site-ul oficial și apoi puteți lua legătura și prin alte moduri, cum ar fi adresa de e-mail și așa mai departe. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Cu siguranță merită. Singurul dezavantaj pe care îl găsiți cu cardul este taxa lunară, care nici măcar nu este o taxă foarte mare, ci doar o taxă pentru utilizarea efectivă a cardului. Și față de avantaje, merită foarte mult. 

Beneficiezi de plăți prin transfer, rate și multe altele, deși toate sunt mult mai tradiționale, vor fi și mult mai benefice în viața de zi cu zi. Nu mai pierde timpul și solicită-l acum. 

Solicita Cardul de credit Patria Bank pe site-ul oficial   odata pentru totdeauna ! 

Să solicităm acum cardul Dacă doriți să solicitați acest card rapid și simplu, ar trebui să continuați să citiți. Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a fi redirecționat către pagina oficială Cardul de credit Patria Bank. Astfel, cererea poate începe acum și dacă aveți întrebări, puteți adresa imediat companiei. Nu mai pierde timpul. 

Trending Topics

Latest News