Vezi cum să aplici pentru cardul de credit VISA Business Banca Transilvania 

ADS

Control Financiar Avansat: Monitorizare detaliată a cheltuielilor de afaceri.

Cardul de credit VISA Business Banca Transilvania

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Condiții minime de acordare

Îți trimitem rapid cardul, dacă firma ta nu are:

  • interdicție de emitere a cecurilor bancare
  • întârzieri la credite în Centrala Riscurilor de Credit
  • înregistrări active în Buletinul Procedurilor de Insolvență
Our take

Bine de știut

  • limita maximă la retragerea de numerar este de 10.000 de lei pe zi
  • limita plăților la POS și pe internet este de 20.000 de lei pe zi, pe card
  • limita plăților pe internet este de 5.000 de lei cu CVV pe zi, pe card și 0 lei la plățile fără CVV
  • directiva europeană PSD2 (Payment Services Directive) privind securitatea plăților cu cardul limitează plățile contactless sau online fără autentificare prin cod PIN sau prin biometrie (amprentă, FaceID etc.), dar poți adăuga cardul în BT Pay și scapi de această grijă

Este timpul să aplici pentru acest card de credit după ce ai petrecut atât de mult timp învățând cum funcționează, ce beneficii are și orice altceva. Este timpul să știți de ce aveți nevoie pentru a face cererea posibilă. 

În cazul în care aveți dubii, astăzi vorbim despre Cardul de credit VISA Business Banca Transilvania. Acest card de credit este de la o companie extrem de renumită din România, care aduce o mulțime de avantaje, din beneficii cu plăți, călătorii și multe altele. 

De aceea, majoritatea celor care tocmai au citit prima parte au fost cu adevărat interesați de card și acum sunt curioși să o solicite. Deci, dacă chiar vrei să ai acest card, continuă să citești. Vrem să vorbim mai mult despre ceea ce vă poate oferi. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Și acum, care sunt cerințele de care aveți nevoie pentru a avea acest card de credit? Ei bine, pentru a avea un card de credit, trebuie să îndeplinești și un anumit număr de cerințe. Aceste cerințe nu vor fi deloc complicate, dar este extrem de important să știți care sunt. Mai jos vă aducem tot ce trebuie să știți. 

  • Să ai cel puțin 18 ani, 
  • Să fie român sau rezident permanent, 
  • Să ai un loc de muncă stabil, 
  • Ai un scor de credit bun, 
  • Aveți un cont bancar. 

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru Cardul de credit VISA Business Banca Transilvania 

De asemenea, veți avea nevoie de o serie de documente importante. Asta pentru că, pentru a-ți dovedi identitatea și a dovedi că informațiile din colecții sunt adevărate și nu sunt inventate, vei avea nevoie de o listă de documente pentru a face toate acestea. Mai jos vom aduce această listă de documente la Cardul de credit VISA Business Banca Transilvania. 

  • Document de identitate; 
  • Dovada adresei, 
  • Dovada de angajare, 
  • Dovadă de venit. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Da, veți avea și profiluri foarte importante cu acest card de credit atunci când aplicați. Dar nu va fi deloc complicat. În realitate, este mult mai simplu decât crezi. De aceea, mai jos vă aducem tot ce aveți nevoie, aflați despre cele mai mari profiluri pe care le puteți găsi cu Cardul de credit VISA Business Banca Transilvania. 

Deficit 

Să vorbim acum despre perioada capului. Dacă nu știi, ce este perioada de grație? Practic, este o perioadă în care poți avea ceva timp înainte de a fi nevoit să-ți plătești facturile. Sunt facturi, plăți, datorii pe care le ai cu cardul tău. 

Acest card de credit are o perioadă de grație de 55 de zile. Cu această perioadă de grație, asta înseamnă că poți face achiziții și apoi plăti în rate. Puteți începe apoi să le plătiți doar 55 de zile mai târziu sau în timpul acelor 55 de zile. 

Puncte 

Acum să mai vorbim puțin despre puncte. Oamenii vor căuta de obicei carduri de credit care au programe de puncte, pentru că ele vor fi cele care vor aduce cu adevărat mai multă fericire atunci când vor face achiziții cu cardul. 

Și credeți-mă, acest card are apoi un program de puncte, în cazul în care nu știați, compania este partener cu Star. Steaua este numele programului de puncte și puncte care va oferi reduceri, programe și multe altele producătorilor de carduri. Puteți obține porumbei de la partenerii Star. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Sigur 

Tuturor le place să călătorească și dacă ai pe cineva care călătorește mult, probabil ți-ai dori un card care să te avantajeze în acest fel. Acum, problema este că cardurile de călătorie se concentrează de obicei doar pe călătorii, ceea ce poate fi extrem de neplăcut. Dacă vrei un card pentru tot în timp ce călătorești. 

Ei bine, cu acest card, nu va trebui să vă faceți griji pentru că obțineți o mulțime de beneficii atunci când utilizați călătoriile. Cu acest card, puteți accesa asigurarea de călătorie în străinătate. Complet gratuit pentru titular. 

Reduceri 

Și în sfârșit, să vorbim despre reduceri, nu doar că vei avea un program de puncte, cashback și multe altele, dar vei avea și reduceri. Și aceste povești nu vor fi deloc simple, vor fi foarte pozitive, complexe și te vor ajuta foarte mult. 

Ei bine, în caz că nu știai, am menționat-o, asta e puțin mai sus, dar această carte va avea puncte stea. Star este practic programul de puncte pe care îl obțineți cu această companie, cu toate acestea, veți obține și reduceri și veți face achiziții cu partenerii Star. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Nu vă fie teamă să aplicați pentru acest card doar pentru că are multe avantaje. Vedem că uneori cardurile cu multe beneficii pot fi puțin înfricoșătoare pentru a aplica, pentru că crezi că doar persoanele cu credit excelent le pot avea, dar nu este cazul. 

Nicăieri compania nu menționează că trebuie să aveți un credit excelent pentru a aplica pentru card. Desigur, nu poți fi negativ, dar dacă ai credit mediu, vei putea obține cardul. Asumarea riscurilor nu înseamnă că pierdeți nimic. 

Bineînțeles, veți aplica pentru card și dacă vi se refuză cardul, nici nu este nicio problemă. Puteți pur și simplu să urmați și să solicitați acest lucru mai târziu, când aveți o stare mai bună. Nu-ți fie frică să mergi înainte. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Acum, avantajele și dezavantajele comparând asta chiar merită? Ei bine, avand in vedere ca singurul dezavantaj pe care il gasesti la acest card este ca acest card iti cere sa fii client pentru a-l avea. Putem spune cu siguranță că cardul merită foarte mult. 

De la beneficii de călătorie, plăți, achiziții, reduceri, puncte și multe altele. Putem vedea cât de bun va fi cu adevărat. Vor avea toate aceste avantaje la un preț complet gratuit. Sincer, merită din plin.

Solicitați cardul de credit VISA Business Banca Transilvania o dată pentru totdeauna pe site-ul oficial!   

Este timpul să aplici pentru card după ce ai aflat câteva informații despre acesta, cerințele, documentele și chiar beneficiile și dezavantajele pe care le are cardul pentru a lua decizia. Și acum că decizia a fost luată și doriți să solicitați cardul, trebuie să faceți clic mai jos. Astfel, vei fi imediat redirecționat către pagina oficială Cardul de credit VISA Business Banca Transilvania. 

Trending Topics

Latest News