Vedeți cum să aplicați pentru cardul de credit Revolut Standard  

ADS

Conversii Valutare Avantajoase: Rate de schimb competitive.

Card de credit Revolut Standard

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Ia-ți cardul care valorează cât greutatea sa (și încă ceva) în călătorii și beneficii de investiții. Ca să nu mai vorbim de recompense. Cardul Metal este disponibil doar la planul Metal. Se aplică Termeni și condiții și comisioane.

Our take

Nu te limita la un singur card. Ia-ți două, trei sau treisprezece. Le poți face fizice, virtuale sau chiar de unică folosință. Asortează-ți cardul la ținută, la starea de spirit sau pur și simplu aleatoriu.

 

Suntem foarte încântați că ați decis să aplicați pentru acest card de credit. Ei bine, ești aici. Probabil prima fază a acestui card, unde am învățat multe lucruri despre ea. I-am văzut avantajele și dezavantajele. 

Mai mult, am descoperit cum acest card va avea o afinitate suplimentară atunci când călătorește. În orice caz, dacă cauți informații despre cum să aplici pentru acest card, atunci ai ajuns la locul potrivit. Să vorbim despre cardul de credit Revolut Standard. 

Mai jos vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a solicita cardul. Aceasta include aplicațiile, documentele și chiar profilurile la care veți avea mai mult acces. Deci, te interesează? Continuați lectură. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Ei bine, să vedem cerințele dvs.? Un card de credit cunoscut va avea o listă de cerințe necesare pentru a face posibil procesul de deținere a cardului. Mai jos, vom descoperi toate cerințele pe care trebuie să le aveți pentru a putea aplica pentru cardul de credit Revolut Standard. Continua să citești. 

  • Să ai cel puțin 18 ani, 
  • Să fie român sau rezident permanent, 
  • Să ai un loc de muncă stabil, 
  • Ai un scor de credit bun, 
  • Aveți un cont bancar. 

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru cardul de credit standard Revolut 

Cauți informații mai importante despre cardul tău de credit, așa că dorim să-ți aducem ceva care va fi extrem de important pentru solicitarea ta. Mai jos, vă vom aduce o listă cu toate documentele necesare pentru a aplica pentru acest incredibil card de credit. Dacă ești interesat, continuă să citești. 

  • Document de identitate; 
  • Dovada adresei, 
  • Dovada de angajare, 
  • Dovadă de venit. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

În sfârșit, să vorbim despre cele mai mari profiluri pe care le va avea acest card de credit. Când aplici pentru un card, este normal să ai o altă idee despre cum vor fi profilurile lor. Dar mai jos, vă prezentăm ce caută oamenii cel mai mult și de ce caută cardul. 

Excursii 

Să vorbim puțin despre beneficiul de călătorie, unul dintre cele mai mari profiluri de persoane care vor aplica pentru acest card sunt călătorii, deoarece majoritatea beneficiilor sale vor fi direcționate direct către această parte a beneficiului. 

Bun cu acest card de credit veți avea mai multe beneficii de călătorie, unul dintre ele fiind saloanele VIP. Cu acesta, te poți bucura de acces la peste 1400 de saloane VIP de aeroport din întreaga lume, la prețuri reduse. 

Retrageri 

Acum să vorbim puțin despre retrageri, pentru că retragerea banilor cu un card de credit este foarte importantă. Dacă scopul tău în acest moment este să ai numerar la îndemână, atunci crede că cu acest card va fi posibil. Știm că cu mulți înseamnă să plătești, dar nu cu acesta. 

Ei bine, cel puțin poți face 5 retrageri de numerar pe lună cu cardul tău de credit. Bun 51 până ajungi la 800 de lei pe lună. Acest lucru va fi, de asemenea, fără niciun fel de taxă percepută de companie. Și atâta timp cât ți se atinge și limita. 

Transferuri 

Transferurile pe care le faceți cu un card de credit vor fi întotdeauna importante. În mod normal, nu trebuie să vă faceți griji atât de mult, deoarece transferurile nu vor fi foarte diferite de la card la card. Dar întotdeauna este bine să cunoști beneficiile. 

De exemplu, cu acest card de credit, veți obține o mulțime de beneficii, cititor, transferuri. Asta pentru că vei putea trimite bani în peste 29 de valute diferite din întreaga lume și astfel îi poți duce oriunde. 

Toate varstele 

Și, în sfârșit, să vorbim despre vârste. Procesul de a avea un card de credit este foarte important. Poate fi adesea înfricoșător pentru că este prima ta carte. Dar dacă ești cineva care are deja copii și dorește să înceapă călătoria financiară mai devreme, atunci poți să încerci. 

Bun cu acest card de credit capabil să ofere acces la ei de la 6 la 17 ani. Ei bine, în realitate puteți asocia un cont cu oricine în această vârstă. Ținând minte că peste 17 ani, este doar cardul normal. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Este important să te gândești dacă ar trebui să aplici pentru card sau nu. Este puțin nedrept să decizi să aplici imediat pentru un card de credit doar pentru că vezi câteva informații despre acesta. Vrem să faceți o comparație completă între diferite cărți. 

Trebuie să înveți care este cel mai potrivit pentru situația ta. Și de aceea aplicarea pentru un card de credit de calitate poate dura ceva timp. Sfatul nostru de astăzi este să fiți atenți când solicitați un card. Ne dorim cu adevărat să vedeți dacă acesta este acela. 

Recitiți acest articol, separați informațiile, comparați informațiile cu alte carduri cu cardul dvs. actual și vedeți dacă acesta vă va plăcea cu adevărat. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Cu siguranță merită. Singurul dezavantaj pe care îl are acest card este lipsa de beneficii, care încă nu va fi foarte mare, dar este totuși un card cu mai puține avantaje decât altele. În comparație cu alții din companie, este foarte simplu. 

Cu toate acestea, cu avantajele și beneficiile sale incredibile, devine una dintre cele mai bune cărți. Puteți beneficia de beneficii de călătorie, dobânzi și plăți. Beneficiezi chiar și la plata în rate. 

Și, în sfârșit, după toate acestea, aveți perioada de grație de 55 de zile. Puteți vedea aici acest card este de înaltă calitate, aduce o mulțime de beneficii și la sfârșitul zilei va fi acela. 

Solicitați cardul de credit Revolut Standard pe site-ul oficial   odată pentru totdeauna ! 

Solicitarea este din ce în ce mai aproape și acum că știi ce trebuie să faci pentru a avea succes, trebuie doar să continui să citești. Acest lucru se datorează faptului că, dacă continuați să citiți, veți putea învăța rapid cum să solicitați cardul. 

Trebuie doar să continui să citești până găsești un buton. Mai jos, veți găsi un buton care vă va duce la pagina oficială a acestui card de credit și acolo îl veți putea solicita. Procesul începe astăzi. 

Trending Topics

Latest News