Vedeți cum să aplicați pentru cardul de credit Affinity CEC Bank Visa 

ADS

Discount-uri la Partenerii Afiliați: Reduceri speciale la parteneri.

Card de credit Visa Affinity CEC Bank

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Alege cardul de credit Visa Affinity și ai până la 24 de rate fără dobândă, la orice comerciant din lume. Rambursezi doar 2,5% din suma datorată sau mai mult, la alegerea ta și ai perioadă de grație de până la 59 de zile. Pentru sumele nerambursate, ai dobândă atractivă: IRCC+11,42%

În plus, susții o cauză bună: banca donează 2 lei pe lună din comisionul de administrare și 0,1% din valoarea fiecărei plăți pe care o faci, pentru susținerea unui ONG pe care ți-l alegi chiar tu, la emiterea cardului: Habitat for Humanity România, Fundația Inovații Sociale Regina Maria sau WWF-România. Poți alege să faci și tu o donație suplimentară de 2 lei, 5 lei sau 10 lei lunar.

Our take

Cumperi acum, plătești mai târziu

Poți cumpăra produse pe care le achiți apoi în până la 24 rate lunare fără dobândă, la orice comerciant din lume

Suma maximă este de 60.000 de lei. Rambursezi doar 2,5% din suma datorată sau mai mult, la alegerea ta

Acum că știi tot ce trebuie să știi despre avantajele, dezavantajele și orice altceva despre un card de credit, evident că este timpul să înveți o altă informație foarte importantă. Informațiile despre care vorbim, desigur, sunt formularele dumneavoastră de solicitare. 

Ei bine, din punct de vedere tehnic, acestea nu sunt forme de cerere, ci lucruri de care aveți nevoie pentru a face cererea să se întâmple și, de asemenea, mult mai ușor. Deși aplicarea pentru un card de credit este foarte generică, informațiile necesare nu vor fi întotdeauna aceleași. 

Cardurile diferite au cerințe diferite, cardurile diferite au documente diferite și așa mai departe. Vom vorbi mai mult despre tot ce trebuie să știți despre aplicație, ce trebuie să aveți și, de asemenea, la ce ar trebui să vă așteptați. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

După cum am menționat mai sus, nu toate cardurile de credit vor avea aceleași cerințe. Este normal ca unii să aibă aceleași, dar nu este o normă pentru toată lumea. De aceea este important să analizați lista cerințelor necesare pentru a aplica pentru Cardul de Credit Visa Affinity CEC Bank. Continuați lectură. 

  • Ai cel puțin 18 ani  
  • are act de identitate eliberat în România (CI). 
  • Sunteți angajat sau pensionar? 

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru cardul de credit Affinity CEC Bank Visa 

Pentru a aplica pentru acest card de credit, există și o listă cu toate documentele necesare pentru a aplica. Este important să cunoașteți documentele deoarece aplicarea pentru un card de credit fără documentele pe care le aveți la dispoziție va deveni un proces mult mai plictisitor și mai lung. De aceea vă recomandăm să continuați să citiți. 

  • Document de identitate, 
  • Dovadă de venit, 
  • Dovada adresei. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit? 

Acest card de credit are și niște profiluri care vor face procesul de aplicare mai ușor, pentru că astfel vei ști dacă acest card este pentru tine sau nu. Mai jos vă vom aduce cele 4 beneficii pe care oamenii le plac cel mai mult atunci când au acest card. Cum ar fi, de exemplu, persoanele care călătoresc sau beneficiază de călătorii. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Rate 

Să vorbim acum mai multe despre rate. Ultimul lucru pe care trebuie să-l știți despre acest card de credit și cele mai mari profiluri și rate ale sale este unul dintre cele mai bune profiluri ale persoanelor care solicită cardul de credit. Cu el le poți face perfect. 

Ratele cu acest card sunt ușoare deoarece puteți cumpăra produse oriunde în lume. Și apoi faceți rate în până la 24 de rate, fără a fi nevoie să plătiți dobândă. Acest lucru în sine este foarte bun, pentru că înseamnă și cardul internațional în același timp. 

Flexibilitate 

Dacă sunteți în căutarea flexibilității și a unui card de credit în ceea ce privește a fi aici, cu cel mai flexibil card dintre toate, în cazul în care nu cunoașteți un card flexibil, vă permite să faceți mai multe lucruri cu un card cu multe avantaje, dar nu flexibil, as permite. 

Ei bine, cu acest card de credit, puteți obține o sumă maximă de 60000 lei. Adică, desigur, cu rambursări cu acesta, puteți rambursa doar 2,5% din suma datorată sau mai mult. Și asta, desigur, va fi alegerea ta. 

comisioane 

Să vorbim acum puțin despre comisioane, un lucru pe care îl vor avea toate cărțile de credit și care va beneficia pe cineva mai mult sau mai puțin sunt comisioanele. Condițiile unui card pot fi motivul solicitării sau renunțării la card. 

Lucrul bun la asta este că nu vei avea niciun tip de comision, desigur, include taxa anuală, dar tipuri de comision sau dobândă și chestii de genul vor fi inexistente. Ceea ce face procesul mult mai plăcut. 

Plăți 

Și acum, în sfârșit, să vorbim despre plăți, dacă te gândești să faci plăți cu cardul tău de credit, atunci acum este momentul. Acest lucru se datorează faptului că nu poți face doar plăți normale cu cardul tău, ci și plăți mobile cu aplicații disponibile, precum Google, Apple, Garmin și Fitbit pay. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Nu uitați să discutați cu compania. Știm că de multe ori s-ar putea să fii puțin împotriva vorbirii cu compania, pentru că crezi că este necesar sau chestii de genul ăsta, dar nu este întotdeauna așa. În realitate, există adesea o modalitate mult mai simplă de a beneficia. 

De exemplu, discutând cu compania, poți să-ți clarifice toate îndoielile, să pui întrebări și, de asemenea, vei oferi companiei șansa de a te cunoaște puțin mai mult înainte de a avea cardul, ceea ce poate fi adesea un mare avantaj. 

Chiar dacă nu știi cum să creezi o relație cu compania ta de produse, este un mare avantaj. Astfel, poți convinge și compania că ești o persoană de încredere, în general, contactul cu compania îți aduce doar avantaje. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Cu siguranță merită. Cu atât mai mult cu singurul său dezavantaj, fiind faptul că are o taxă anuală, care poate fi negativă, dar nu este capătul lumii. Cu toate acestea, ceea ce va fi cu adevărat foarte important este cât de mult vă vor ajuta avantajele sale. 

Creditul are multe forme de plată, cum ar fi Google Play, Apple Pay și alte forme de plată mobilă. Mai mult, ai mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de a obține recompense. Și face, de asemenea, ratele mult mai plăcute. Putem spune cu siguranță că cardul merită foarte mult. 

Solicitați o dată pentru totdeauna cardul de credit Affinity CEC Bank Visa pe site-ul oficial   ! 

Să solicităm în sfârșit cardul de credit după aceste informații, trebuie să fie timpul să aflăm în sfârșit ce modalități puteți obține cardul de credit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să continui să citești. 

Dacă continuați să citiți mai jos, veți găsi un buton și când dați clic pe el veți fi redirecționat către pagina oficială a cardului de credit, unde puteți face imediat solicitarea. Nu mai pierde timpul și primește-ți cardul astăzi. 

Trending Topics

Latest News