Vezi cum poți solicita Cardul Raiffeisen Platinum Cumpărături 

ADS

Acces la Lounge-uri Aeroportuare: Acces gratuit în lounge-uri selecte.

Cardul de cumpărături Platinum Raiffeisen

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Acces în Business Lounge-uri

Beneficiezi de 6 intrări gratuite pe an în oricare dintre Business Lounge-urile din aeroporturile: Aeroportul Internațional Henri Coandă, Vienna Internațional Airport, Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Accesul este permis cu cardurile active, cu care s-au efectuat tranzacții la POS sau online de cel puțin 700 de Lei. Tranzacțiile trebuie să fie efectuate și decontate în ultimele 30 de zile, până cu maximum 96 de ore înainte de solicitarea de acces în Business Lounge. 

Our take

Cashback

Primești cashback 12,5 lei atunci când faci cumpărături din magazine sau online în valoare de minimum 1500 de lei într-un ciclu de tranzacționare. Primirea bonusului în fiecare lună acoperă taxa anuală de administrare cont. 

Te gândești în sfârșit cum să accesezi una dintre cele mai bune carduri de credit de acolo? Ei bine, nu mai pierde timpul. Vorbim astăzi despre Cardul de cumpărături Platinum Raiffeisen. Cu acest card de credit, veți obține o mulțime de avantaje. 

În prima parte am menționat o mulțime de lucruri pe care le va avea și este important să le fi citit pentru ca nu doar să înțelegeți această parte, ci și să luați o decizie înțeleaptă și corectă cu privire la cerere. 

Acum că știți totul, continuați să citiți, vrem să vorbim puțin mai mult despre cerințe, documente și alte informații foarte importante pentru ca cererea pentru acest card să se poată face. Nu mai pierde timpul, să vedem. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Cunoașterea cerințelor pentru solicitarea unui card de credit este foarte importantă. Când aplicați pentru un card, nu este necesar să aflați informații despre acesta înainte de a ști dacă puteți aplica pentru el. Cerințele vă vor ajuta. Cu aceasta, vă vor spune dacă puteți aplica pentru card sau nu. Deci, continuă să citești. 

  • Varsta: 22 – 65 ani.  
  • Venitul net al candidatului: minim 400 euro 
  • Timp de lucru: minim 3 luni. 
  • Nu există împrumuturi silite sau rambursări întârziate. 

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru Cardul Raiffeisen Platinum Cumpărături 

Acum, documentele se vor afla într-o situație oarecum similară cerințelor. Pentru că pentru a aplica pentru card, va trebui să aveți aceste documente. Dacă nu le aveți, nu veți primi solicitarea completă. De aceea, mai jos avem o listă cu toate documentele necesare pentru a solicita cardul. 

  • Document de identitate, 
  • Dovadă de venit, 
  • Dovada adresei. 

Care sunt cele mai mari profiluri de pe Cardul de cumpărături Platinum Raiffeisen ? 

Acum este timpul să vorbim despre alte lucruri pe care acest card de credit a fost până acum. Este important să știți înainte de a vă decide să aplicați. Pentru a ști dacă cardul este bun pentru tine, trebuie să știi dacă profilurile pe care le au se vor potrivi cu profilul tău. Mai jos vă vom aduce cele mai comune 4 profiluri pe care le are acest card de credit. 

Salon de afaceri 

Să vorbim acum puțin mai mult despre ce poți obține cu acest card de credit și despre modul în care beneficiile sale te vor ajuta foarte mult pe termen lung. Ei bine, unul dintre beneficiile pe care le obțineți cu acest card este lounge-ul de afaceri. 

Cu acest card, poți obține 6 intrări gratuite pe an, dacă alegi cardul de credit Visa și 2 intrări complet gratuite dacă alegi Master Card. 

Asigurare de calatorie 

Toate cardurile de credit vor avea asigurare diferită, fie că este vorba de asigurare împotriva pierderii cardului de cumpărături sau etc. Acesta, însă, are asigurare de călătorie care îi va ajuta pe toți călătorii. Cu el, puteți obține o asigurare medicală de până la 50000 EUR. Asigurare de raspundere civila de maxim 5000 EUR. 

Puteți obține în continuare o altă asigurare, care este asigurarea de întârziere a zborului, de la care puteți obține până la 500 EUR. Sincer, avantaje uriașe. Cel mai bun lucru este că aceste asigurări nu se vor aplica doar pentru tine, ci pentru întreaga ta familie. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cashback 

Să mai vorbim puțin despre cash back. Deci este. Cu acest card de credit, ai acces la cash back, primești 12,5 lei ramburs. Aceasta se întâmplă atunci când faceți cumpărături în magazine sau online. Cu minim 1500 lei pe tranzacție. 

Securitate 

Și, în sfârșit, să vorbim despre securitate. Deoarece este un card de credit sigur, este cel mai bun dintre toate. Cu acest card de credit, obțineți beneficii imense de securitate care îi vor face pe oameni mai interesați. 

Cu acest card, vei putea primi un raport de activitate exclusiv prin email la adresa pe care o dai Bancii. Astfel, securitatea maximă va fi cu tine și pentru tine. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Cu acest card de credit, primești o mulțime de beneficii și când spunem multe, ne referim la multe. Cele mai multe dintre aceste beneficii vor fi legate de călătorii și, de asemenea, cumpărături. Deci, după cum puteți vedea, este un card de credit specific. 

Sfatul nostru de astăzi este că solicitați cardul doar dacă îl veți folosi. Din moment ce este o carte atât de bună, ai putea crede că, din moment ce este o carte bună, o vei dori sau nu, nu contează de ce și nu contează ce oferă, pentru că, la urma urmei, se duce a fi bun. 

Dar, uneori, dacă aplici pentru un card cu multe beneficii pe care nu le folosești, de fapt vei ajunge cu mai multe dezavantaje decât avantaje. De aceea, dorim să analizați tot ce are acest card, să revizuiți prima parte a articolului și să vedeți avantajele acestuia. În acest fel, poți vedea dacă acesta este cardul pentru tine sau nu. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Te gândești să aplici pentru acest card? Ei bine, să vedem care sunt avantajele și dezavantajele sale. Acest card are un dezavantaj care va fi de departe puțin negativ și este că are comisioane în anumite domenii, de exemplu, taxe de retragere de plată și lucruri de genul acesta. 

Deci, asta înseamnă că restul pe care îl va avea sunt doar avantaje. Tocmai de aceea îl recomandăm. Cu acest card de credit, obținem mult mai multe beneficii. Acestea sunt avantaje imense ale călătoriei și chiar ale cumpărăturilor. De aceea, până la urmă am putut să confirmăm cu certitudine că acest card merită să aplici. 

Solicitați Cardul Raiffeisen Platinum Cumpărături odată pentru totdeauna pe site-ul oficial!   

Acum este timpul să solicitați cardul după atâtea informații despre acesta, este timpul să aflați ce are acest card și cum puteți beneficia de el. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta cu tot, continuați să citiți. 

Dacă dați clic mai jos, veți fi imediat redirecționat către următoarea parte. Următoarea parte va fi pagina oficială a cardului și nu puteți doar să contactați compania, ci și să o solicitați. 

Trending Topics

Latest News