Vedeți cum să aplicați pentru cardul de credit standard Raiffeisen 

ADS

Program de Puncte de Loialitate: Puncte care pot fi răscumpărate pentru produse și servicii.

Cardul de credit Standard Raiffeisen

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Descoperă libertatea cumpărăturilor cu un card de credit!

  • Plătești oriunde, oricând: Folosește cardul tău de credit la milioane de magazine din România și din lume, online și offline.
  • Retragi bani de pe card: Ai nevoie rapidă de numerar? Nicio problemă! Poți scoate bani de pe cardul de cumpărături de la orice bancomat.
  • Rate fără dobândă: Profită de oferte speciale cu rate fără dobândă la achizițiile tale, fie că alegi electronice, haine, investigații medicale, mobilă nouă sau bilete de avion.
  • Siguranță și control: Beneficiază de cele mai noi sisteme de securitate pentru a te bucura de o experiență de plată sigură și lipsită de griji.
  • Urmărește-ți cheltuielile: Ai acces 24/7 la contul tău online sau prin aplicația Smart Mobile, pentru a monitoriza tranzacțiile, a stabili bugete și a te asigura că ești mereu în control.
Our take
  • Limita de credit între 700 și 30.000 Lei.
  • Limita lunară de cheltuiala: 100% din limita acordată de banca pentru plăți la comercianți, 40% pentru retrageri de numerar. 
  • Limita zilnică de retragere numerar: 3.000 Lei.
  • Rambursare lunară minimă: 5% din valoarea creditului utilizat, minimum 10 Lei.
  • Gratuit până la 4 carduri suplimentare cu acces total sau parțial la limita de credit.
  • Tehnologia contactless te ajută să plătești în magazine cu cardul rapid și în siguranță. 
  • Cumpărăturile de până în 100 lei le poți realiza fără a fi necesară tastarea PIN-ului. Doar apropii cardul de POS și plata este realizată. 
  • Pot exista situații în care se solicită introducerea PIN-ului doar pentru tranzacții mai mari de 200 de lei, în funcție de limita setată pe POS-ul comerciantului la care vrei să plătești. În străinătate, există limite diferite, de regulă între 20 Euro și 40 Euro, în funcție de țara în care efectuezi tranzacția.

Imaginează-ți următorul scenariu: mergi la magazin și, din întâmplare, îți dai seama că ți-ai pierdut portofelul, dar nu va trebui să-ți faci griji pentru nimic, pentru că aveai un card de credit la tine. Acum cardul de credit pe care l-ați avut nu este un card foarte sigur și ajungeți să aveți finanțele în pericol. 

De aceea este importantă aplicarea pentru un card de credit, dar aplicarea pentru un card bun și sigur este și mai norocos, suntem aici pentru a vă aduce Cardul de credit Standard Raiffeisen. Ei bine, mai jos, vă vom aduce toate informațiile de care aveți nevoie pentru a avea efectiv cardul. 

Și dacă întrebi, unde sunt avantajele tale? Ei bine, sunt în prima parte a articolului; deci asigurați-vă că îl verificați. Continuați să citiți mai jos pentru a afla mai multe despre card. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

Cunoașterea cerințelor pe care le va avea cardul de credit va fi unul dintre cele mai importante lucruri dintre toate. În realitate, este la fel de important ca și cunoașterea beneficiilor. Acest lucru se datorează faptului că știm cerințele a ceea ce va spune dacă puteți obține cardul de credit și, de asemenea, beneficiați de beneficiile acestuia. Ei bine, dacă vrei să afli mai multe, continuă să citești. 

  • Varsta: 22 – 65 ani. 
  • Venit net pe familie: minim 370 euro 
  • Vechime în muncă: minim 3 luni. 
  • Nu există împrumuturi silite sau rambursări întârziate. 

Ce documente sunt necesare pentru a solicita cardul de credit standard Raiffeisen 

Un alt lucru foarte important pe care trebuie să-l știți înainte de a aplica pentru acest card de credit sunt documentele necesare pentru aplicare, credeți-mă. Procesul este mult mai simplu decât credeți și vă va aduce mult mai multe beneficii. Cunoașterea documentelor face și procesul mult mai rapid, ceea ce va fi un alt mare avantaj. 

  • Document de identitate, 
  • Dovadă de venit, 
  • Dovada adresei. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Te-ai oprit vreodată să te gândești la modul în care profilurile pe care le are cardul de credit sunt că acest card de credit este unul dintre tipurile de carduri care vor avea diferite tipuri de profiluri care te vor beneficia zilnic. Din fericire, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, pentru că vă vom spune puțin mai multe despre ei și despre ce trebuie să știți pentru a fi cu adevărat parte din ei. 

Rate 

Ei bine, unul dintre cele mai mari avantaje pe care le are un card de credit sunt ratele. Sincer, caracteristicile pe care le are cardul sunt atât de pozitive încât mulți oameni nici nu se vor gândi prea mult la ele. Dar cu acesta ar trebui să aruncați o privire. 

Acest lucru se datorează faptului că ratele de pe acest card vor fi în 12 rate fixe fără dobândă. Sau ar putea fi de 60 de ori, totuși, cu dobândă redusă. Totuși, ratele cu dobândă minimă sau fără ele în total sunt extrem de bune. 

aplicația 

Ceea ce mulți nu țin cont, însă, să zicem un card de credit, este aplicația. Pentru că, da, cu acest card, primești și o aplicație. Acesta este ceva extrem de important care va face procesul de obținere a cardului foarte ușor. 

Cu aplicația vă puteți gestiona cardul, aveți acces la o mulțime de informații, beneficii, plăți și multe altele. În general, aplicația vă va îmbunătăți considerabil șederea. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Plăți  

De asemenea, puteți efectua o mulțime de plăți benefice, de exemplu, puteți efectua plăți cu Google, Apple sau Garmin Pay. În plus, dacă ai cardul la îndemână, plata se poate face contactless, adică fără contact. 

Carduri suplimentare 

Și în sfârșit, puteți avea cărți suplimentare cu acest card? Puteți avea până la 4 carduri suplimentare cu acces total sau parțial la limita dvs. de credit. În acest fel, nu numai tu, ci întreaga ta familie îl poți folosi. 

Și, în sfârșit, obțineți # cel pentru oricine va solicita cardul de credit   

Ei bine, avem un pont sau două pentru oricine dorește să aplice pentru acest card. După cum puteți vedea din numele acestui card, acesta este un card de bază, adică un card de bază nu va avea întotdeauna cel mai mare număr de beneficii și cele mai mari avantaje dintre toate. 

Asta nu înseamnă că cardul este prost, înseamnă doar că este mai mult pentru viața de zi cu zi și dacă vrei să faci cumpărături lunare, obține un avantaj aici sau colo. Ceea ce vrem să știți este că nu ar trebui să vă imaginați prea multe despre acest card, pentru că în timp ce este foarte bun.

De asemenea, nu va avea multe de oferit în afara elementelor de bază. Așa că păstrați  -vă așteptările foarte elementare și citiți despre beneficiile pe care le are înainte de a sări la concluzii neașteptate. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Sincer, recomandăm acest card. Nu este ca alte cărți prin aceea că, deși aduce unele beneficii, nu va fi întotdeauna bun pentru toată lumea. În realitate, este un card foarte general și foarte gratuit, ceea ce îl face foarte util în toate situațiile. 

Singura problemă pe care o va avea este că cardurile de credit nu au prea multe informații și multe beneficii despre călătorii și așa ceva, vor fi mai restricționate pentru achizițiile și plățile de zi cu zi. 

Dar asta nu contează prea mult pentru că știm că aplicarea pentru acest card va fi un mare avantaj pentru tine și va fi, de asemenea, un pic de upgrade față de cardul tău anterior. La sfârșitul tuturor, vei fi doar recunoscător pentru el. 

Solicitați cardul de credit standard Raiffeisen o dată pentru totdeauna pe site-ul oficial!   

Este timpul să aplici în sfârșit pentru un card de credit și să crezi că va fi un mare avantaj pentru tine. Acum, a avea acest card de credit este extrem de pozitiv. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să aveți cardul, trebuie să solicitați pentru el, deoarece nu va apărea doar la ușa dumneavoastră. 

De aceea o vrei cu adevărat. Cardul trebuie să facă clic în jos sau să facă clic în jos. Veți fi redirecționat către pagina oficială a cardului de credit. Vă puteți imagina deja de pe această pagină că veți putea aplica pentru Cardul pentru credit Standard Raiffeisen. 

Trending Topics

Latest News