Vezi cum să aplici pentru Cardul de credit ING 

ADS

Cashback Atractiv: Returnează un procent din valoarea tranzacțiilor zilnice.

Cardul de credit ING

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Aflați cum să aplicați Vizitați site-ul oficial
Product Details

Cumpărături în rate cu oferte ordonate

  • Rate extinse cu 0% dobândă la parteneri
  • Ai 3 rate fără dobândă oriunde în lume*
  • Cashback în Home’Bank -> Produse -> Bazar/oferte rezervate
  • Refinanțare în 18 rate fără dobândă
  • 0 comision de emitere a cardului fizic
Our take
Pe scurt, ce e de știut:

până la
75000 lei

dobândă
25 %

venit minim ≥ de

In sfarsit a venit momentul sa iti ceri cardul, da, stim ca ai venit aici din prima parte a articolului si daca ai venit de la el stim ca ii cunosti toate avantajele si dezavantajele, facandu-te astfel un expert in ceea ce ofera acest card. tu. 

Cu toate acestea, asta nu este tot. Pentru a aplica pentru acest card de credit, trebuie să cunoașteți câteva lucruri foarte importante pentru ca procesul de aplicare să se poată face. Aceste informații vor fi lucrurile importante pentru cerere. 

Cu alte cuvinte, cerințe, documente și chiar profilurile pe care oamenii le vor găsi cu cardul de credit. Dacă ești curios despre acestea, nu uita, trebuie doar să continui să citești pentru că îți vom arăta toate acestea și multe altele mai jos. 

Care sunt cerințele necesare pentru a aplica? 

După cum am promis, vrem să vorbim puțin mai mult despre cerințele necesare pentru a aplica pentru card, deși poate nu știți că acest lucru este foarte important, de fapt, va fi unul dintre cele mai importante lucruri dintre toate. Mai jos, vă vom pune la dispoziție tot ce trebuie să știți și să vă conformați pentru a solicita cardul. 

  • Ai cel puțin 18 ani  
  • are act de identitate eliberat în România (CI). 
  • Sunteți angajat sau pensionar și venitul dumneavoastră este înregistrat la ANAF. 

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru Cardul de credit ING 

De asemenea, va trebui să îndepliniți unele lucruri precum, de exemplu, să cunoașteți documentele necesare pentru a aplica pentru card, pentru că știind care sunt acestea vă va schimba sincer viața, cel mai bun lucru pe care îl veți face. De aceea, dacă continuați să citiți mai jos, vă aducem o listă cu toate documentele necesare pentru a aplica pentru un card de credit ING. 

  • Document de identitate, 
  • Dovadă de venit, 
  • Dovada adresei. 

Care sunt cele mai mari profiluri ale acestui card de credit?  

Și în sfârșit să vorbim puțin mai mult despre profiluri, da, acest card de credit are anumite profiluri care vor beneficia mai mult unui anumit grup de oameni decât alții. Acest lucru este complet normal și toate cărțile au asta. Ei bine, mai jos vă aducem cele mai comune 4 profiluri pe care oamenii le vor îndeplini cu acest card de credit. 

Plată  

Să vorbim acum despre plată, pentru că este plata. Va fi unul dintre cele mai importante lucruri pe care le va avea acest card de credit. Și tocmai de aceea suntem aici pentru a-l aduce în discuție ca unul dintre cele mai mari profiluri pe care le va avea cardul. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cu acest card de credit, veți putea efectua plăți în mod normal cu cardul, cu toate acestea, veți putea în continuare să faceți plăți cu telefonul mobil Android sau iOS și folosind cardul de credit. Extrem de pozitiv și plăcut. 

Rate fără dobândă 

Să mai vorbim acum puțin despre ratele sale, cu adevărat cel mai mare beneficiu pe care îl va avea cardul și, de asemenea, motivul pentru care oamenii chiar îl vor solicita. Ratele vor fi totul cu acest card. Și suntem aici pentru a vă aduce mai multe. 

Dacă nu știți că acest card de credit poate face rate fără dobândă? De fapt, o poți face de 3 ori oriunde în lume, cu un anumit număr de parteneri. Dar totuși, este un mare avantaj. 

Limită înaltă   

Și acum să vorbim despre limită, un card de credit având o limită mare este un mare avantaj, deoarece înseamnă că, datorită beneficiului său mai mare de rate, poți face mai multe rate cu el. 

Ei bine, limita maximă pe care o are acest card de credit este de 75000 lei. Corect este mult peste medie, iar cărțile au de obicei mult mai puțin decât atât. Exact de ce spunem că acest card este ideal pentru tine. 

Refinanțări 

Și, în sfârșit, să vorbim despre refinanțare. Poate aveți o problemă la efectuarea plăților. Dacă te-ai îndatorat, dacă trebuie, reseta-ți cardul, atunci o poți face cu ușurință. Mai mult, poți plăti de 18 ori și nu plătești nicio dobândă. 

Sfatul nostru pentru cei care urmează să solicite un card de credit   

Știm că acest card are o mulțime de avantaje, unul dintre ele fiind limita sa incredibilă. Limitele de credit sunt foarte importante deoarece oamenii vor aplica adesea doar carduri care au o limită extrem de mare. 

Și acest card va fi unul dintre ele. Obțineți o limită de credit foarte mare cu acest card de credit. Acest lucru va aduce avantaje imense. Cu toate acestea, deoarece aveți o limită foarte mare, veți fi dispus să cheltuiți mult mai mult. 

Și asta va fi o greșeală, pentru că dacă începi să cheltuiești mai mult decât îți poți permite, atunci te vei îndatora și datoria cu cardul este foarte enervant de plătit. Prin urmare, vă recomandăm să aveți grijă, să efectuați plățile cu atenție și să nu cumpărați mai mult decât aveți nevoie. 

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor – Merită?  

Suntem siguri că acest card va merita. Nu, pentru că este cardul cu cel mai mare număr de avantaje posibil. Cu acest card, obțineți beneficii incredibile atunci când efectuați plăți, cum ar fi împărțirea plăților și, de asemenea, multe reduceri la plata dobânzii. 

În plus, cardul are o limită extrem de mare, care permite încă mai multe moduri de a împărți lucrurile. Și tot ținând cont de avantajele pe care le găsiți cu cardul, vă putem confirma că merită. Este un card de calitate care aduce avantaje imense. 

Solicita Cardul de credit ING pe site-ul oficial   o data pentru totdeauna ! 

Este timpul să-ți iei cardul. După atâtea informații de învățat despre el, dacă continui să citești până aici despre card este pentru că ești cu adevărat interesat să ai acces la el. Vă vom ajuta și cu asta. 

Deși nu avem un ghid pas cu pas, vă vom spune tot ce trebuie să știți pentru ca cererea să apară. Trebuie doar să faceți clic mai jos și astfel veți ajunge la pagina oficială a cardului de credit, unde vă puteți face propria cerere fără a fi nevoie să căutați linkul corect. 

Trending Topics

Latest News