Card de credit Mobexpert Alpha Bank: 10% cashback pentru fiecare plată eligibilă de marți

ADS

Card de credit Mobexpert Alpha Bank: 10% cashback pentru fiecare plată eligibilă de marți

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Rate Fără Dobândă
Posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă la Mobexpert.
Discount-uri Exclusive
Reduceri speciale pentru clienții Mobexpert.

Căutați mai multe informații despre un card de credit bun, care vă va ajuta cu adevărat atunci când aveți nevoie de el. Așa că nu mai pierde timpul, pentru că suntem aici pentru a te ajuta cu toate acestea. Astăzi vă vom prezenta una dintre cele mai bune cărți. 

Vino și descoperă cardul de credit Mobexpert Credit Card Alpha Bank. Acesta este un card grozav care aduce o mulțime de avantaje, așa cum am menționat deja mai sus. Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le veți găsi este protecția dvs. de achiziție, garantarea prețului și multe altele. 

Cu toate acestea, va avea mult mai mult decât credeți, pentru că, ca întotdeauna, este un card de credit și avantajele sale nu vor fi doar unul, vor fi imense. De aceea, dacă vrei să afli mai multe, continuă să citești mai jos, vom vorbi despre toate. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Recomandarea acestui card nu va fi deloc complicată, mai ales că are atât de multe avantaje încât ar fi amuzant dacă am avea dificultăți să evidențiem motivul principal pentru care le recomandăm și avantajele lor de călătorie. 

Acest card va străluci cu adevărat în avantajele sale atunci când călătoriți. Puteți obține acces gratuit la saloanele VIP NOS Business de la aeroporturile internaționale din diferite locații și sunt multe altele. 

Puteți accesa în continuare programul Alpha Shop Rewards. Cu acest program obții avantaje imense din utilizarea achizițiilor, îți poți transforma rutina zilnică de cumpărături într-o experiență unică. Asta pentru că poți acumula puncte. Și, desigur, aceste puncte pot fi folosite ulterior ca recompense. 

Pentru ce pot folosi Mobexpert Credit Card Alpha Bank? 

Să vorbim acum puțin mai mult despre utilizările pe care le poți găsi cu acest card de credit. Un card de credit are mai multe utilizări de calitate. Cu toate acestea, anumite utilizări vor fi mai proeminente decât altele. De exemplu, cu acest card, majoritatea beneficiilor sale sunt orientate către călătorii. 

Dacă te gândești să călătorești, acest card este ideal, deoarece în primul rând, beneficiezi de acces gratuit pentru titular în diferite saloane VIP de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, de asemenea, în câteva altele, precum Traian Vuia din Timișoara, Avram Cluj Napoca și alții. 

Avantajele cardului de credit 

Să cauți avantajele pe care le are acest card va fi un lucru foarte important pentru tine, în principal cauți mai multe informații despre card. Vrem să vorbim mult despre modul în care funcționează acest card, despre ce vă puteți aștepta de la el și, de asemenea, despre modul în care beneficiile uimitoare vă vor ajuta cu adevărat. Continuați să citiți pentru a afla mai multe. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

  • protecție la achiziție, garanție la cel mai bun preț și garanție extinsă. 
  • Reduceri și prețuri preferențiale la diverși parteneri ai programului Mastercard Premium 
  • Acces gratuit pentru titular la Business Lounge-urile Aeroportului Internațional Henri Coanda / Aeroportul Internațional Viena (Jet Lounge și Sky Lounge) / Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara / Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca / Aeroportul Internațional Sibiu 
  • Programul Alpha Shop Rewards îți transformă rutina zilnică de cumpărături într-o experiență unică, acumulând puncte Alpha Shop pe care le poți folosi la oferte concepute special pentru tine în magazinele partenere. 
  • Beneficiezi de optiunea Rate Anywhere in the World pentru orice tranzactie de minim 200 lei in Romania sau in strainatate. 
  • Folosește cardul de cumpărături Alpha Bank și poți plăti în rate cu dobândă 0% și comision 0 la magazinele partenere.   
  • Cu serviciul Online Banking, puteți vedea câți bani aveți în cont, puteți plăti facturile, schimba valute, transferați bani, deschideți depozite și multe altele. 
  • Rapid – tranzacțiile de până la 100 lei se efectuează prin atingerea cardului de terminalul POS,  fără introducerea codului PIN.   
  • Perioada de grație înseamnă că nu plătiți dobândă până la 50 de zile la suma cheltuită cu cardul de credit Mobexpert la comercianții din România și din străinătate. 

Dezavantajele cardului de credit 

Ai și o listă cu toate dezavantajele pe care le întâlnești la un card de credit, ceea ce este absolut normal. Și este important să știți că procesul de a avea un card de credit înseamnă, de asemenea, că puteți vedea multe despre avantaje și dezavantaje. Oricum, haideți să aruncăm o privire la dezavantajele pe care le găsiți la acest card. 

  • Trebuie să fii client. 

Cum se efectuează analiza creditului pe Mobexpert Credit Card Alpha Bank 

Căutați informații despre analiza creditului? Așadar, continuați să citiți, astăzi vom explica puțin mai multe despre cum funcționează această analiză și la ce ar trebui să vă așteptați cu ea.

Analiza creditului este foarte simplă și rapidă, trebuie doar să știi ce să faci. Când solicitați cardul, veți vedea câteva documente. Aceste documente sunt folosite pentru a efectua analiza și, de asemenea, vă oferă scorul dvs. de credit. Acest lucru va determina dacă puteți obține cardul și limita de credit. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Ei bine, ca orice card de credit, este normal ca tu să fii puțin curios în privința limitei tale de credit și crede-mă, limita este ceva extrem de important la care trebuie să fii atent, totuși, nu este întotdeauna ceva pe care îl vei cunoaște. 

De exemplu, cu acest card de credit, nu oferă nicio informație despre limita minimă pe care o puteți obține cu cardul. Cu toate acestea, avem limita maximă. Maximul pe care îl puteți obține cu acesta va fi de 15000 EUR. Sau echivalentul lui ron. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți cardul de credit Mobexpert Alpha Bank 

De fapt, aplicarea pentru card poate fi o sarcină extrem de complicată dacă nu știi de unde să începi și de aceea dorim să te ajutăm cât mai mult cu acest proces. Pentru a vă ajuta, dorim să continuați să citiți. 

Ei bine, dacă continuați să citiți, veți găsi în partea de jos un buton care, dacă dați clic pe el, vă va redirecționa către următoarea parte a articolului. În această parte următoare, vă vom învăța cum să solicitați cardul și ce trebuie să faceți. 

Trending Topics

Latest News