Avantaj card MasterCard Standard: obțineți 5 carduri de credit suplimentare

ADS

Avantaj card MasterCard Standard: obțineți 5 carduri de credit suplimentare

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Rate Fără Dobândă
Achiziții în rate fără dobândă la partenerii afiliați.
Program de Fidelitate
Puncte de loialitate pentru fiecare achiziție.

Dacă dorința ta este să cauți cu adevărat următorul tău card de credit pe care îl vei urmări în timpul vieții de zi cu zi. Așa că vrem să aducem aici informații despre un card care vă poate spune ce vă ajută. 

După cum puteți vedea din nume, acesta este un card mai de bază, dar, deși este de bază, vă va aduce totuși o mulțime de avantaje. Trebuie doar să continuați să citiți pentru a afla care sunt acestea. Și astăzi vorbim despre MasterCard Standard Card Avantaj. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Și de ce recomandăm cardul de credit? Mulți oameni au întrebări despre recomandare, cum funcționează și de ce o facem. Dar răspunsul este mult mai simplu decât crezi. Este un card de bază, dar cu avantaje imense. 

De fapt, credem că aceasta este cea mai lungă listă de beneficii pe care am văzut-o vreodată. Ceea ce îl face cu siguranță unul dintre cele mai bune de acolo. Cu toate acestea, toate avantajele vor fi bune. Obțineți servicii disponibile pentru deținătorii de carduri internaționale, rate de calitate, dobândă mai mică. Fără taxe de emitere și multe altele. 

Aceasta este doar o mică parte din motivul pentru care recomandăm cardul. Știm că dacă ați continuat să citiți articolul și cred că veți putea găsi o mulțime de motive pentru care vă recomandăm MasterCard Standard Card Avantaj. 

Pentru ce pot folosi cardul standard MasterCard Avantaj? 

Și există utilizări specifice? Nu. Acest card nu are multe utilizări diferite, singura fiind aceea de a face achiziții și de a plăti în rate. Nu aveți profesii de călătorie sau cash back, sau chiar programe de puncte. 

Dar ceea ce ai sunt beneficiile ratelor, dobânzilor, tranzacțiilor și a tuturor celorlalte. Este cu siguranță una dintre cele mai elementare cărți pe care le aveți. Așa că nu vă așteptați la nimic extravagant. 

Cardul de credit BRD

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Avantajele cardului de credit 

Dacă te gândești să vorbești mai mult despre avantajele pe care le obții cu cardul, atunci crede-mă că nu vor fi o glumă. De fapt, găsirea tuturor beneficiilor pe care le poți obține cu acest card va fi unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le faci. Mai jos vă vom oferi o listă cu toate avantajele pe care le puteți găsi cu acest card. 

  • Posibilitate de schimbare GRATUITA a codului PIN la POS la sucursalele Credit Europe Bank sau apeland serviciul CEBLine  
  • Posibilitatea de a efectua o verificare a soldului GRATUIT la orice bancomat din lume care ofera aceasta functie sau apeland serviciul CEBLine (direct din meniu); 
  • Obțineți mini extrase de cont GRATUIT la bancomatele Credit Europe Bank; 
  • Comunicarea sumei minime de plată prin trimiterea unui SMS lunar. 
  • 1-24x pentru sucursalele partenere. 
  • Bonusuri pentru toate tipurile de tranzacții efectuate în România sau în străinătate (atât tranzacții comerciale, cât și retrageri de numerar de la bancomate) – 0,3% din valoarea fiecărei tranzacții se creditează în contul de bonus. 
  • Nu există taxe pentru emiterea de lei (inclusiv carduri suplimentare). 
  • Pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv rate), se aplică o perioadă de plată de până la 45 de zile, timp în care nu se percepe dobândă. 
  • Nu există limită pentru termenul împrumutului atâta timp cât efectuați plata minimă în fiecare lună. 
  • Funcționalitate dublă: Deținătorul cardului are acces nu numai la limita de credit acordată de bancă, ci și la resursele limitate ale contului de card. 
  • Serviciile disponibile deținătorilor internaționali de carduri includ asistență telefonică pentru utilizarea cardului, înlocuirea cardurilor pierdute sau furate și asigurare de numerar de urgență. 
  • Puteți solicita până la 5 carduri suplimentare. 

Dezavantajele cardului de credit 

Desigur, pentru a avea acest card de credit este important să-i cunoști și dezavantajele, deoarece dezavantajele unui card sunt extrem de simple, dar, în același timp, foarte important de știut. Mai jos, enumeram toate dezavantajele pe care le-am putut gasi cu MasterCard Standard Card Avantaj. 

  • Complicat. 

Cum se efectuează analiza creditului pe MasterCard Standard Card Avantaj 

Un lucru despre care mulți oameni nu se așteaptă să știe este analiza creditului, dar credeți-mă, va fi unul dintre punctele cheie ale cardului. Când solicitați un card, va trebui să treceți printr-o analiză pentru a afla dacă îl puteți obține sau nu. 

Analiza se face cu documentele pe care le trimiteți în procesul de solicitare. Acum, cu documentele în mână, va începe analiza și va analiza tot ce este bun și rău în finanțele tale. Plăți cu întârziere, împrumuturi și orice altceva. 

La sfârșitul tuturor, veți primi scorul dvs. de credit. Scorul va defini cât de bune sunt finanțele tale și, de asemenea, va ajuta compania să știe dacă poți obține sau nu un card de credit. E foarte simplu. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Acum să vorbim despre limita de credit, de ce? Prin urmare, ți-ar plăcea și ca el să existe și să fie prezent cu acest card. Acum, care este suma minimă și maximă pe care o puteți obține cu cardul? Din pacate nu avem informatii. 

Acest lucru poate părea chiar o greșeală sau ceva neobișnuit. Cu toate acestea, este de fapt foarte simplu și foarte comun. Cu acest card, nu ai o limită minimă și maximă. Dar aveți o valoare care va fi definită de scorul dvs. de credit. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți cardul standard MasterCard Avantaj 

Acum că am terminat, este posibil să aveți multe întrebări de pus și credeți-mă, avem răspunsurile la ele. Totuși, singurul lucru pe care trebuie să-l știi este că aceste răspunsuri nu vor fi aici astăzi. De fapt, vor fi în articolul următor. 

Următorul articol despre care vom vorbi este despre acest card de credit și despre cum puteți aplica pentru el. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să continuați să citiți și să faceți clic pe butonul de mai jos. Făcând clic mai jos, veți fi redirecționat către a doua parte a articolului. 

Trending Topics

Latest News