Card de credit OTP Bank Mastercard Dual: 12 rate fără dobândă peste 300 lei

ADS

Card de credit OTP Bank Mastercard Dual: 12 rate fără dobândă peste 300 lei

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Rate Fără Dobândă
Posibilitatea de a plăti achizițiile în rate fără dobândă.
Program de Fidelitate
Beneficii suplimentare prin acumularea de puncte.

În sfârșit, cauți cel mai bun card pentru situația ta financiară actuală. Ei bine, există multe motive pentru care o persoană dorește să schimbe cardurile de credit. De exemplu, poate doriți să cumpărați ceva ce cardul nu vă oferă sau avantajele cardului dvs. actual nu mai sunt la fel de bune. 

Acum, acest lucru poate fi rezolvat cu ușurință deoarece nu vă mai plac beneficiile cardului dvs. Deci înseamnă că ai în minte și alte avantaje pe care le cauți într-un card. Cu alte cuvinte, căutarea dvs. de avantaje și de un card bun va fi mult mai mică. 

Astăzi vă vom prezenta un card care ar putea fi exact lucrul și care vă poate aduce avantajele pe care le căutați, cunoașteți cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual. Mai jos, vă vom spune totul despre acesta și de ce trebuie să țineți cont atunci când îl solicitați.

De ce vă recomandăm cardurile de credit

Acum să vă punem o întrebare foarte simplă. De ce crezi că acest card ar putea fi acela? Ei bine, vom răspunde la o întrebare care va fi foarte asemănătoare cu cea de aceea vă recomandăm acest card de credit.

Ei bine, acesta este un card cu o mulțime de avantaje, mai ales atunci când faceți cumpărături. De exemplu, primești comision de emisiune și administrare zero în primul an, mai mult poți avea 12 rate fără dobândă pentru cumpărături de peste 300 de lei.

Dar nu numai atât. Toate acestea vor fi disponibile oriunde în lume pentru toate categoriile de comercianți. Pe parcursul primelor 3 luni poți avea și dobândă redusă de 9,9% pentru împrumuturi sau alte carduri de credit. Pe scurt, puteți vedea exact de ce îl recomandăm.

Pentru ce pot folosi cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual?

Să vorbim acum puțin mai mult despre utilizările sale, pentru că, da, acest card va avea utilizări specificate. Trebuie doar să înveți ce sunt. Ei bine, principalele utilizări ale acestui card vor fi plățile și achizițiile.

După cum am menționat mai sus, aveți la dispoziție o perioadă de 12 rate în care nu trebuie să plătiți nicio dobândă pentru achiziții de peste 300 de lei. Mai mult, ai o taxă de emitere și administrare zero în primul an, cu o perioadă de grație de 55 de zile.

În afară de asta, poți obține în continuare un card mult mai rapid și mai simplu, mai ales că cardul are o aplicație complet online care este ușor de obținut. Și acesta este doar începutul. Veți putea afla mai multe dintre utilizările sale mai jos.

Cardul de credit ING

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Avantajele cardului de credit

Acum știm că puteți avea informațiile necesare pentru a aplica pentru acest card Este timpul să aflați și alte informații foarte importante, adică să aflați mai jos avantajele acestuia. Vă vom aduce o listă cu toate avantajele pe care le puteți găsi cu cardul. Continuați lectură.

  • Ai 12 rate fără dobândă pentru achiziții de peste 300 de lei:
    – oriunde în lume, în cele mai importante categorii de comercianți, specializați în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilier, artizanat, IT, servicii medicale, turism și asigurări.
  • ZERO comision de emitere și administrare în primul an;
  • Perioada de grație de până la 55 de zile în care nu se percepe dobândă pentru achiziții, dacă plătiți integral până la data scadenței;
  • Dobândă redusă de 9,9% pentru primele 6 luni dacă cardul este emis pentru refinanțarea oricărui împrumut fără ipotecă sau alt card de credit conform legii;
  • Puteți obține cardul foarte simplu, fără acte de venit. Ai nevoie doar de un act de identitate valabil.
  • Priceless Cities, un program plin de experiențe surprinzătoare în peste 40 de orașe din întreaga lume. Pur și simplu înregistrează-te și rezervă pe platforma www.priceless.com;
  • Puteți plăti cu mai multă liniște cu telefonul mobil în orice magazin din țară sau străinătate care acceptă plata contactless. Plățile prin telefon sunt disponibile prin aplicația Google Pay pentru telefoanele Android sau Apple Pay pentru dispozitivele Apple.
  • Plăți rapide la POS folosind tehnologia Contactless; 

Dezavantajele cardului de credit 

De asemenea, nu vom ști doar ce avantaje se găsesc în acest card de credit. Asta pentru că știi și care sunt dezavantajele sale. Va fi un proces foarte important. De aceea, mai jos vă vom aduce și o listă cu dezavantajele întâlnite la cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual. 

  • Dobândă fixă ​​ridicată. 

Cum se efectuează analiza creditului pe cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual 

Acum să aruncăm o privire la analiza creditului. Analiza creditului este extrem de simplă și rapidă. Cu documentele pe care le trimiteți companiei despre procesul de solicitare. Compania le va folosi apoi pentru a vedea istoricul dvs. de credit. Cu istoria în mână, ei vor analiza totul și îți vor oferi o valoare numită scor. Acesta va decide dacă primiți cardul sau nu. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Găsirea limitei minime și maxime pentru un card de credit este unul dintre cele mai importante lucruri dintre toate și dorim să știți diferența dintre aceste limite. Pentru a vă face o idee despre cât veți primi. Și credeți-mă, această carte vă va oferi multe. 

Să începem cu limita minimă, minimul pe care îl poți vedea pe un card de credit este de 1500 de lei. Aceasta, sincer, este o valoare excelentă pentru limita minimă, în timp ce limita maximă va fi de 30000 lei. În general, puteți obține cu ușurință valori mari. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual 

Dacă te gândești să aplici pentru un card de credit, nu mai pierde timpul, ar trebui să dai clic mai jos sau să dai clic mai jos. Veți fi redirecționat către a doua parte a acestui articol, unde vă vom explica despre aplicații, documente și toate lucrurile importante de care aveți nevoie despre cardul de credit OTP Bank Mastercard Dual. 

Trending Topics

Latest News