Card de onorare AlphaCard Visa: fără taxă de administrare în primul an

ADS

Card de onorare AlphaCard Visa: fără taxă de administrare în primul an

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Rate Fără Dobândă
Achiziții în rate fără dobândă la partenerii Alpha Bank.
Discount-uri și Oferte Speciale
Reduceri exclusive la partenerii Alpha Bank.

Trebuie să aplici pentru un card de credit de calitate, dar nu prea știi pe care să-l alegi, suntem în locul potrivit pentru tine. Vrem să vă arătăm puțin mai multe despre acest card care aduce atât de multe beneficii diferite pe care rareori le găsiți pe carduri. 

Vino și descoperă cardul de onorare AlphaCard Visa. Cu acest card, vei realiza o mulțime de lucruri, de exemplu, vei obține multe beneficii când vine vorba de taxe de administrare și comisioane. Cele mai multe dintre ele sunt complet gratuite. 

Obțineți și câteva beneficii foarte unice pe care vrem să vi le arătăm, dar nu vi le vom spune pe toate mai jos pentru că atunci ar strica surpriza dacă doriți să aflați mai multe, așa că nu vă pierdeți timpul și continuați să citiți. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

De ce recomandăm cardul de credit? O întrebare pe care mulți oameni o pun tot timpul este de ce este recomandat acest card de credit. Și ei bine, este foarte simplu. În realitate, acest card are o mulțime de avantaje. 

Cu toate acestea, este și un card foarte unic, ceea ce înseamnă că puteți obține cardul cu ușurință. Mai mult, are beneficii foarte unice, cum ar fi, de exemplu, beneficii imense dacă pleci în excursii în Grecia. Să explicăm repede. 

Ei bine, cu acest card, obțineți beneficii de călătorie, bani înapoi pentru câinii în contact și chiar câteva avantaje diferite atunci când călătoriți pe autostrăzile din Grecia. Pe scurt, este perfect pentru multe ocazii. 

Pentru ce pot folosi cardul de onorare AlphaCard Visa? 

Puteți folosi acest card pentru mai multe lucruri, cu toate acestea, în principal îl puteți folosi pentru a călători în Grecia. Știm că acest lucru este puțin ciudat. Un card de credit să fie făcut special pentru călătoriile într-o anumită țară. 

Dar acest card nu este doar pentru asta, desigur, vei beneficia de beneficii în Grecia, dar vei obține și alte avantaje, cum ar fi, de exemplu, poți avea 2 carduri suplimentare, plăți contactless, comision zero pentru plăți la negustori. 

Mai mult, poți avea zero comisioane de administrare și o limită de credit extrem de mare, pe care în mod normal nu o vezi pe toate cardurile pe care le afli acolo. Pe scurt, putem spune cu certitudine că acest card are mai multe utilizări care te vor ajuta. 

Avantajele cardului de credit 

Să vorbim acum puțin mai mult despre avantajele pe care le vei găsi cu cardul. Toate cardurile de credit au o listă de beneficii importante care vor face procesul de a avea cardul mult mai plăcut. Și de aceea suntem aici, dacă doriți să aflați mai multe despre avantajele pe care le puteți găsi cu acest card de credit, citiți în continuare. 

  • ZERO taxă de administrare în primul an 
  • comision ZERO pentru plățile către comercianți. 
  • Poti avea pana la 35.000 RON, maxim 3 venit net lunar, limita pe card. 
  • Pe lângă cartea principală, puteți avea două cărți suplimentare. 
  • Este fără contact, astfel încât să puteți efectua plăți și mai rapid. 
  • banii înapoi la plata taxelor pe autostrăzi și feriboturi în Grecia, până la 20 euro/card; 
  • un prosop de plajă; 
  • o croazieră pentru 2 persoane în Marea Nordului, prin tragere, dacă plătiți taxele de autostradă și feribot în Grecia cu cardul Alpha Bank Visa. 
  • 100% online, în doar 30 de minute 
  • Până la 12x fără dobândă 

Dezavantajele cardului de credit 

Are și o listă de dezavantaje. La final, atunci când aplicați pentru un card de credit, veți găsi lista care oferă câteva avantaje. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să știți care sunt dezavantajele pe care le întâlniți cu cardul, deoarece vor exista unele dintre ele. Să citim mai departe și să aflăm mai multe. 

  • Nu sunt multe beneficii diverse. 
Cardul de credit ING

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Cum se efectuează analiza creditului pe cardul de onorare AlphaCard Visa 

Vrei să vorbim despre analiza creditului? Acum, un lucru foarte important de care va trebui să țineți cont atunci când solicitați un card pentru analiza creditului, dar cardurile trec prin Ela și acesta nu va fi diferit. 

Analiza creditului începe atunci când aplici pentru card, aduci o listă cu lucrurile pe care trebuie să le aduci precum documente și cereri. Compania ia apoi documentele pe care le-ați trimis și vă oferă o analiză de credit. 

Acum analiza creditului nu este nimic complicat. Este foarte simplu, se face în doar câteva minute. Compania începe să vă vadă istoricul de credit cu ajutorul documentelor personale. Și apoi vor analiza tot ce ai acolo. 

De exemplu, toate plățile, achizițiile, datoriile, împrumuturile și multe altele. La sfârșitul tuturor, obținerea unui scor de credit va defini cât de bune sunt finanțele tale. Și apoi puteți fi aprobat sau refuzat pentru card. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Să mai vorbim puțin despre analiza creditului. Acest card de credit are multe avantaje. Desigur, despre toate am vorbit deja mai sus, dar acum să vorbim puțin mai mult despre valoarea limită maximă și minimă cu un card de credit. 

Acum, cu acest card de credit, puteți obține o limită maximă? Avem informații. Singura problemă aici va fi limita minimă, despre care, din păcate, nu avem nicio informație. Maximul pe care îl poți obține cu acest card va fi de 35000 lei. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți cardul de onorare AlphaCard Visa 

Dacă te gândești să aplici pentru un card, atunci știm că acesta ar putea fi într-adevăr cardul ideal pentru tine. Dorim să continuați să citiți pentru că mai jos vă vom explica tot ce trebuie să știți pentru a face cererea posibilă. 

Dacă dați clic mai jos, veți putea merge la a doua parte a articolului. În a doua parte a articolului vă vom spune tot ce aveți nevoie, aflați procesul de aplicare și ce puteți face cu el. Așa că, dacă ești interesat, nu mai pierde timpul. 

Trending Topics

Latest News