Card de credit Patria Bank: 12 rate fără dobândă la nivel internațional

ADS

Card de credit Patria Bank: 12 rate fără dobândă la nivel internațional

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Rate Fără Dobândă
Posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă la partenerii afiliați.
Asigurare pentru Cumpărături
Protecție pentru achizițiile realizate cu cardul.

Te gândești să aplici pentru acest card de credit? Știm că procesul de a avea un card este extrem de pozitiv și va fi, de asemenea, foarte important. Cu toate acestea, trebuie să cunoașteți câteva informații extrem de utile înainte de a putea. 

Ei bine, cu acest card de credit, obții o mulțime de avantaje, precum beneficii pentru rate, plăți și chiar transferuri. Toate acestea vor fi extrem de utile pe termen lung atunci când plătești pentru lucrurile tale. 

Dar destule. Starea aici numirea avantajelor nu va face nimic pentru a vă face interesat de cardul de credit sau pentru a vă face cu adevărat interesat și pentru a afla mai multe despre ce vă poate oferi mai jos. Așa că, continuă să citești, să vorbim despre Cardul de credit Patria Bank. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Această recomandare va fi la fel de simplă pe cât îți imaginezi. În mod normal, un card de credit nu va fi recomandat cu ușurință, cu toate acestea, avem suficiente informații pentru a vă spune de ce vă va fi atât de util. 

Ei bine, un lucru de care are foarte mult Cardul de credit Patria Bank sunt beneficiile lungi. Și deși beneficiile lor sunt lungi și puțin mai complicate, ceea ce este normal, asta le face și mult mai bune. 

Obțineți beneficii din refinanțare, plăți, transferuri, rate și multe altele. Și acestea sunt avantaje de bază, dar au fost îmbunătățite pentru a vă oferi mai multe avantaje atunci când le faceți efectiv. 

Pentru ce pot folosi Cardul de credit Patria Bank? 

Și utilizările sale, trebuie să țineți cont de ceva despre ele? Ei bine, ne-am dori să aveți măcar puțin interes în ceea ce vor fi alții. Acum să vorbim puțin mai mult despre utilizările sale. 

Acesta este un card mai de bază și mai tradițional, ceea ce înseamnă că nu aveți utilizări extravagante, cum ar fi programe de puncte, cashback și chiar beneficii de călătorie. Cu toate acestea, se adresează mai mult activităților tradiționale cu carduri. 

Cu alte cuvinte, transferurile, plățile, ratele și orice altceva vor beneficia cu adevărat și vor fi avantajos să faci cu Cardul de credit Patria Bank. Cu toate acestea, puteți folosi Cardul de credit Patria Bank în viața de zi cu zi fără probleme și vă va ajuta foarte mult. 

Cardul de credit ING

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Avantajele cardului de credit 

Avantajele pe care le are acest card sunt într-adevăr incredibile, deși pot fi puțin complicate și trebuie să citiți puțin mai atent, important este să știți că vor fi extrem de pozitive. De aceea, mai jos, vă aducem o listă cu toate avantajele pe care le puteți găsi la Cardul de credit Patria Bank. 

  • Ai până la  12 rate fără dobândă, oriunde în lume, la orice unitate comercială, pentru tranzacții de peste 300 de lei, inclusiv achiziții online
  • Refinanțați împrumuturile existente de la alte bănci (card de credit, descoperit de cont, împrumut personal), în maximum 12 rate fără dobândă, în funcție de suma refinanțată, și obțineți o singură rată lunară. În plus, puteți obține chiar și o sumă suplimentară de bani
  • Puteți transfera o sumă de bani din limita de credit în contul dvs. curent în LEI la Banco Pátria, prin serviciile de Internet Banking (maximum 10% din limita acordată de Bancă/lună). Dobânda pentru acest tip de operațiune va fi calculată de la data operațiunii până la acoperirea completă a acesteia (data rambursării operațiunii)
  • Perioada de grație de până la 55 de zile calendaristice  pentru tranzacțiile POS/e-commerce (în unități comerciale) și pentru ratele lunare aferente tranzacțiilor în rate 
  • Odată ce sumele datorate au fost rambursate, în conformitate cu condițiile contractuale, linia de credit va fi reîncărcată automat 
  • Card realizat din material reciclabil, prietenos cu mediul și susține direcția noastră de sustenabilitate 

Dezavantajele cardului de credit 

Nu numai că are o listă lungă de avantaje, dar trebuie să ții cont și de faptul că cardul va avea și dezavantaje. Acum să ne amintim că dezavantajele nu vor fi o listă lungă, va fi doar ceva de care trebuie să ții cont. În caz contrar, puteți doar să urmăriți, să nu mai pierdeți timpul și să continuați să citiți. 

  • Taxă lunară. 

Cum se efectuează analiza de credit la Cardul de credit Patria Bank 

Pentru a începe analiza creditului, trebuie doar să trimiteți formularul. Compania se va ocupa imediat de informațiile dvs. personale și, cu documentele dvs., va accesa istoricul dvs. de credit. Istoricul dvs. de credit va avea toate informațiile necesare pentru a fi aprobat sau respins. La final vei primi un punctaj. Acesta va defini dacă sunteți aprobat sau respins. De asemenea, va defini cât de bune sunt finanțele tale. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Să vorbim despre limita de credit, limita de credit este un card. Va fi întotdeauna unul dintre cele mai importante lucruri dintre toate, pentru că este limita care va da de fapt o putere de cumpărare mai mare sau mai mică. Dar avem ceva să vă spunem. 

Acest card de credit, deși oferă o limită de credit, nu va oferi nicio informație despre care poate fi acea limită, adică nu are minime maxime sau nimic. Cu toate acestea, vă puteți seta limita în funcție de scorul dvs. de credit. 

Doriți să solicitați? Aflați cum să obțineți cardul de credit Patria Bank chiar aici 

Te gândești să aplici pentru card? După multe informații, poate că acest card tradițional v-a atras cu adevărat atenția. Dacă ești cineva mai tradițional care îți desfășoară activitățile mai mult zilnic, atunci va fi și ideal pentru tine. 

Ei bine, continuă să citești mai jos Când vei continua să citești, vei găsi un buton și acel buton te va redirecționa către a doua parte a acestui articol. Acolo, vă vom învăța de ce aveți nevoie pentru a solicita cardul și cum o puteți face. Nu mai pierde timpul și începe acum. 

Trending Topics

Latest News