Card de credit Unicredit: 9 rate fără dobândă 

ADS

Card de credit Unicredit: 9 rate fără dobândă 

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Cashback
Returnare de bani pentru tranzacții eligibile.
Rate Fără Dobândă
Achiziții în rate fără dobândă de până la 12 luni.

Te gândești să aplici pentru un card de credit? Știm că procesul va fi puțin complicat. Asta pentru că procesul implică un card, poate fi mult mai descurajantă, în principal pentru că nu prea știi cum să-l soliciti și de ce să ții cont atunci când faci asta. 

Cel mai important lucru la început, acum este să știi despre un card care să fie ideal pentru tine. Și, din fericire, avem cardul perfect pentru tine. Astăzi vom afla mai multe despre cardul de credit Unicredit. Credeți că cu acest card puteți obține multe. 

Cu beneficii imense, utilizarea achizițiilor și, de asemenea, la efectuarea plăților sau a cardurilor de credit sunt aproape în topul cardurilor companiei. În pace, vrem să vorbim mai multe despre el, ce oferă, ce trebuie să ții cont pentru a avea acest card. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Vă recomandăm acest card dintr-un motiv destul de evident. Și pentru că creditul lăsat aduce multe avantaje oricui îl solicită. Să ne gândim puțin mai mult la beneficiile sale și la modul în care veți beneficia cu adevărat de ele. 

Ei bine, în primul rând, ai beneficii de dobândă, adică poți face plăți de până la 9 ori și nu trebuie să plătești nicio dobândă. Acestea sunt primele 6 luni de la livrarea cardului. Achizițiile, desigur, trebuie făcute la începutul deținerii cardului. 

Acum, în afară de asta, nu numai că vei putea avea acest plan plăcut de rate, dar vei avea și o perioadă de grație de 50 de zile pentru achizițiile tale. Și bineînțeles, și datoriile dvs. în general, acest card este doar benefic la acel moment. Acum, merită să ne amintim altceva. 

Cu acest card, ai primele 6 luni cu 9 rate fără dobândă, dar poți plăti. De asemenea, puteți obține beneficii atunci când cumpărați cu programul de puncte. Ei bine, mai jos, vom explica puțin mai multe despre cum funcționează acest lucru. 

Pentru ce pot folosi cardul de credit Unicredit? 

Utilizările sale vor fi direct legate de achiziții, în mod normal, atunci când solicitați un card, vă veți aștepta să faceți achiziții cu acesta. Acest lucru se datorează faptului că originea de bază a unui card este de a face achiziții. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul. 

De exemplu, unele carduri au beneficii atunci când fac achiziții, lucruri pe care multe altele nu le au și beneficiile de bază ajung să devină mai puțin pozitive. Putem da câteva exemple despre cum achizițiile cu acest card sunt mai benefice. 

In primul rand perioada fara dobanda la plata in rate a cumparaturilor cu cardul. Mai mult, ai perioada de grație de 50 de zile și, de asemenea, programul de puncte în care primești puncte atunci când faci cumpărături. În general, puteți vedea foarte bine cât de bun este. 

Avantajele cardului de credit 

Sunt atât de multe avantaje pe care le va avea acest card de credit încât nici măcar nu știi care sunt. De aceea, deși nu știi, asta nu înseamnă că nu vei învăța. Mai jos, vrem să vă arătăm mai multe despre ce poate oferi acest card. Deci, continuați să citiți despre cardul de credit Unicredit. 

  • Primești puncte UniCredit înapoi din valoarea tranzacțiilor efectuate cu cardul la unități comerciale 
  • Perioada de grație de până la 50 de zile 
  • De la 3 la 9 rate cu dobândă 0%, în primele 6 luni de la livrarea cardului principal 
  • Primești 0,1% înapoi (în puncte UniCredit, 1 punct = 1 LEU) LA ORICE TRANZACȚIE cu UniCreditCard, la comercianții din România și internațional (indiferent de domeniul de activitate), la POS sau dispozitive de plată online, precum și pentru plata de utilitati catre beneficiarii agreati. 
  • 9x cu dobândă 0%, în primele 6 luni după livrarea cardului, și până la 36x cu dobândă anuală fixă ​​redusă de la 26,99% la 16,99%, oriunde în lume. 
  • Primești puncte UniCredit până la sfârșitul lunii următoare celei în care s-au făcut achizițiile: primești 0,1% înapoi
OTP Bank card de credit Mastercard Platinum

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Dezavantajele cardului de credit 

Desigur, are și dezavantaje. Este imposibil să găsești un card care să nu le aibă. De aceea, vrem să vă anunțăm care sunt acestea înainte de a avea cardul dvs. de credit. Așa că dacă ești interesat să cunoști avantajele cardului de credit Unicredit, continuă să citești, pentru că mai jos le vei afla pe toate. 

  • Fără asigurare de călătorie, 
  • Taxă anuală. 

Cum se efectuează analiza creditului pe cardul de credit Unicredit 

Această analiză de credit se face cu ușurință atunci când solicitați un card de credit și trimiteți câteva documente importante. Compania cu aceste documente în mână va putea accesa istoricul dvs. de credit. Acum, cu istoricul tău de credit, ei vor analiza tot ce este bun și rău în finanțele tale. La sfârșitul tuturor, veți primi un punctaj. Acest scor de credit definește dacă puteți obține sau nu un card de credit. 

Există o valoare maximă și minimă pentru cardul de credit Unicredit 

În sfârșit, este timpul să vorbim puțin mai mult despre limita de credit, deoarece este un mare beneficiu cu avantaje imense. Ei bine, limita de credit te va ajuta foarte mult și cardul de credit Unicredit va avea, într-adevăr, informații despre cât poți obține cu el. 

Din păcate, nu avem nicio informație despre limita minimă pe care o are acest card de credit, totuși, avem informații despre maximul său, cu el puteți obține un maxim de 35000. Ce puteți vedea este o valoare incredibil de mare. 

Doriți să solicitați? Aflați cum să obțineți un card de credit Unicredit chiar aici 

Te gândești să aplici pentru un card de credit? Știm că procesul poate fi destul de complicat fără suficient ajutor, dar suntem aici pentru a încerca să vă ajutăm și să vă ghidăm către locul potrivit. Ei bine, continuați să citiți, pentru că mai jos vrem să vă arătăm cum să o faceți. 

Dacă continuați să citiți, veți găsi un buton, faceți clic pe el și veți fi redirecționat către următoarea parte a articolului, unde veți afla cum să îl solicitați. Aflați despre cerințele pentru cardul de credit Unicredit.

Trending Topics

Latest News