Card de credit CEC Bank Visa Platinum: obțineți 2,5% cashback

ADS

Card de credit CEC Bank Visa Platinum: obțineți 2,5% cashback

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Acces la Lounge-uri VIP
Acces exclusiv în lounge-uri VIP în aeroporturi.
Program de Puncte de Loialitate
Acumulare de puncte pentru fiecare achiziție.

Ești în căutarea unui card de credit bun care să te ajute cu beneficii maxime atunci când faci cumpărături, plăți și multe altele? Atunci ești 100% în locul potrivit, pentru că ți-am adus cel mai bun card care te va ajuta cu toate acestea. 

Astăzi vom afla mai multe despre cardul de credit CEC Bank Visa Platinum. Acest card de credit aduce o mulțime de avantaje, primești zero comisioane de comerciant, perioade ușoare de rambursare și multe altele. 

Sincer, acest card va aduce mult mai mult decât alte cărți în mod normal. Și de aceea suntem aici să ți-l recomandăm. Dacă vrei să afli mai multe despre el, continuă să citești mai jos, îți vom aduce toate avantajele sale. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Să mai vorbim puțin despre motivul pentru care recomandăm cardul, așa cum se vede în introducere. Acesta este și un card de foarte bună calitate. Numele lui poate spune deja multe despre el. Având în nume platină, evident, se așteaptă ceva bun. 

Ei bine, acesta este un card cu o mulțime de avantaje pentru diferite domenii ale vieții tale. Puteți obține cine la plăți și achiziții și, de asemenea, la excursii. Acesta este într-adevăr motivul principal pentru care recomandăm cardul de credit Visa Platinum CEC Bank. 

Primești rambursări de 2,5% din suma datorată, plăți mobile și fără contact și intrare gratuită în anumite saloane de aeroport. În general, vă recomandăm cardul datorită beneficiilor sale incredibile. 

Pentru ce pot folosi cardul de credit Visa Platinum CEC Bank? 

Utilizările sale vor fi foarte benefice și specifice în același timp. Să începem cu cumpărăturile pentru primele utilizări pe care le va avea acest card. Acestea sunt achiziții majore pentru achiziționarea de produse oriunde în lume și plata în 24 de rate fără a plăti dobândă. 

În plus, puteți obține o rambursare de 2,5% din suma datorată sau mai mult la alegere? În plus, plățile pot fi efectuate prin Google Pay, Apple Pay și alte tipuri de plăți mobile. Și când nu sunt mobile pentru a face plăți contactless. 

Acum și beneficiile de călătorie vor fi foarte benefice. Ai acces gratuit la platforma de rezervare Bidroom. În plus, puteți obține intrare gratuită la saloanele VIP într-un anumit număr de țări. 

Avantajele cardului de credit 

Avantajele pe care le are acest card vor fi incredibile și o listă uriașă, cu multe avantaje în diferite domenii, fie că este vorba despre cumpărături sau chiar beneficii de călătorie. Dacă vrei să afli puțin mai multe despre ei. Continuați să citiți pentru că veți găsi multe mai multe mai jos. Aflați despre cardul de credit CEC Bank Visa Platinum. 

  • Puteți cumpăra produse pe care le plătiți în până la 24 de rate fără dobândă, la orice magazin din lume 
  • Suma maximă este de 100.000 lei. Rambursați doar 2,5% din suma datorată sau mai mult, la alegerea dvs 
  • Zero taxe de comerciant și perioadă de grație de până la 59 de zile 
  • Rambursați doar 2,5% din suma datorată sau mai mult, la alegerea dvs 
  • Prin Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay și Fitbit Pay 
  • Activați și suspendați Mobile Banking sau ratele telefonice 
  • Completează detaliile, participă la apelul video. Obțineți aprobarea instantaneu și semnați contractul electronic. 
  • 6 intrări gratuite în saloanele aeroporturilor Otopeni și Timișoara, timp de un an, pentru deținătorul cardului. 
  • Acces la serviciile Visa Concierge 
  • Acces la cele mai bune oferte de hoteluri prin Visa Luxury Hotels  
  • Acces gratuit la platforma de rezervare Bidroom 
  • Semnătura digitala la pret preferential 
OTP Bank card de credit Mastercard Platinum

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

Dezavantajele cardului de credit 

Cu cardul de credit Visa Platinum CEC Bank este normal ca tu să cauți cât mai multe beneficii poți găsi, totuși, solicitarea unui card bazat exclusiv pe beneficii nu merită întotdeauna. De asemenea, este important să știți care sunt dezavantajele sale pentru a face procesul mult mai ușor. Mai jos, vă prezentăm dezavantajele cardului. 

  • Taxă lunară. 

Cum se efectuează analiza creditului pe cardul de credit Visa Platinum CEC Bank 

Știi acum cum să vorbești despre analiza creditului Dacă te gândești mai mult la analiza creditului, cum se face? Continuați să citiți, pentru că vom vorbi despre asta aici. Analiza creditului acestui card vă aduce avantaje imense. 

Ei bine, analiza începe atunci când compania are documentele dumneavoastră în mână, le folosesc pentru a arunca o privire asupra istoricului dumneavoastră de credit. Sunteți, indiferent dacă conține toate plățile, achizițiile și chiar datoriile pe care le aveți. La finalul analizei, primești valoarea definită ca scorul tău de credit, pe care îl vezi ca fiind bun. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Un lucru pe care probabil îl veți găsi foarte important atunci când aplicați pentru un card de credit este să cunoașteți suma maximă și minimă pe care o puteți obține cu acesta. Și credeți-mă, suntem siguri că a ști că aceasta va fi cea mai bună parte a tuturor. 

Cu toate acestea, nu avem nicio informație despre valoarea limită minimă și maximă pe care o va avea cardul de credit, ceea ce este ceva extrem de negativ pentru mulți, dar credeți-mă, nu va fi chiar așa de rău. Acest lucru se datorează faptului că limita se va baza în întregime pe scorul dvs. de credit. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți cardul de credit Visa Platinum CEC Bank 

Te gândești să aplici pentru un card de credit, așa că este timpul să ai în sfârșit acces la el. Ei bine, după ce știi atât de multe informații despre card și ce îți poate oferi, e normal să fii puțin confuz cu privire la ce să faci acum. 

Ceea ce ar trebui să faceți acum este să aflați cum să solicitați un card de credit și ce vă poate oferi. Vrem să vorbim mult despre ce puteți face pentru a ușura solicitarea. Faceți clic mai jos și veți fi redirecționat către a doua parte a acestui articol, unde vă vom învăța cum să aveți cardul. 

Trending Topics

Latest News