Card de cumpărături Raiffeisen Platinum: până la 300 lei garantat 

ADS

Card de cumpărături Raiffeisen Platinum: până la 300 lei garantat 

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Acces la Lounge-uri Aeroportuare
Acces gratuit în lounge-uri selecte.
Asigurare Extinsă
Asigurare pentru cumpărături și călătorii.

Te gândești deja care va fi următorul tău card de credit? Ei bine, probabil că ați venit cu ideea de a schimba cărțile de ceva timp, dar tot trebuie să găsiți cartea ideală pentru ca asta să se întâmple cu adevărat. De aceea suntem aici. 

Dorim să-ți arătăm un card de credit care ar putea fi într-adevăr cardul tău ideal datorită beneficiilor și avantajelor sale incredibile care vor fi foarte diverse și te vor ajuta în multe aspecte ale vieții tale de zi cu zi și în alte situații. 

Mai jos, vom vorbi mai mult despre toate avantajele pe care le veți găsi cu acest card de credit și chiar despre dezavantajele acestuia pentru ca decizia dumneavoastră să fie una corectă și interesantă. Deci, continuă să citești. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Și de ce recomandăm cardul? Ei bine, este extrem de pozitiv și aduce atât de multe beneficii încât, sincer, trebuie să citești toate beneficiile de mai jos pentru a învăța cum să-l studiezi. Obțineți atât de multe avantaje când vă folosiți cardul? Puteți obține rambursări minime? Limită mare de retragere de numerar. 

Și mai multă utilizare este în întregime națională și internațională, cu limite de credit extrem de mari. Cheltuielile lunare vor fi, de asemenea, foarte gratuite și puteți obține tehnologie fără contract pentru a efectua plățile mai ușor. 

Acesta este un card perfect pentru persoanele care folosesc cu adevărat cardurile frecvent și cărora le plac cardurile care au o listă lungă de beneficii, deoarece cred că lista de beneficii pe care o are acest card va fi lungă. 

Pentru ce pot folosi Cardul de cumpărături Platinum Raiffeisen? 

Utilizările nu vor fi foarte diferite de cele menționate mai sus. Ei bine, putem vedea că cardul are o mulțime de avantaje. Cele mai multe dintre beneficiile sale se vor baza pe achiziții și plăți, ceea ce va face cu adevărat cardul foarte bun. 

Obțineți o limită bună de card, plată fără contact, limită zilnică de retragere, limite ridicate de cheltuieli lunare și, de asemenea, Cashback. Pentru că mai poți face cumpărături de până la 100 de lei, fără să-ți introduci PIN-ul. 

Iată câteva beneficii de călătorie. Pentru că sincer, este ceva extrem de drăguț, deși nu sunt principalul lucru, totuși este foarte frumos să poți avea atât de mult acces la ele. Prin urmare, acces la VIP-uri cu cardul de credit. 

Avantajele cardului de credit 

Acest card de credit are o listă lungă de beneficii. Desigur, este normal să nu te gândești prea mult la ele de fiecare dată când ai cardul, dar să știi că există va fi un mare avantaj. Mai jos, vă aducem tot ce trebuie să știți despre beneficiile Cardului Raiffeisen Platinum Cumpărături. 

  • Utilizare națională și internațională. 
  • Limita de credit intre 5.000 si 70.000 lei. 
  • Limită lunară de cheltuieli: 100% din limita acordată de bancă pentru plăți către unități comerciale, 40% pentru retrageri de numerar. 
  • Limita zilnica de retragere numerar: 5.000 lei. 
  • Rambursare lunara minima: 5% din valoarea creditului utilizat, minim 10 lei. 
  • Gratuit, până la 4 carduri suplimentare cu acces total sau parțial la limita de credit. 
  • Tehnologia contactless vă ajută să plătiți în magazine cu cardul dvs. rapid și în siguranță. Puteți face achiziții de până la 100 de lei fără a introduce codul PIN. Doar atingeți cardul și plata este efectuată. 
  • Pot exista situatii in care PIN-ul sa fie solicitat doar pentru tranzactiile ce depasesc 200 lei, in functie de limita stabilita la POS-ul comerciantului la care doriti sa platiti. În străinătate există diferite limite, în mod normal între 20 EUR și 40 EUR, în funcție de țara în care efectuați tranzacția. 
  • Serviciu de comerț electronic 3-D secure: înregistrare automată a cardului pentru securitate online. 
  • lounge de afaceri Visa și MasterCard 

Dezavantajele cardului de credit 

Deci, mai ai dezavantaje cu cardul? Crede-mă, nu tuturor le va păsa prea mult de dezavantajele lor, în funcție de ceea ce sunt. Acesta este un punct foarte important pe care trebuie să-l cunoaștem și să-l discutăm cu tine, astfel încât să știi că, deși aceste dezavantaje pot fi dăunătoare pentru mulți oameni, pentru tine s-ar putea să nu fie absolut nimic. Oricum, să ne uităm la dezavantajele sale. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

  • Taxe în anumite zone. 

Cum se efectuează analiza de credit la Cardul de cumpărături Platinum Raiffeisen 

Dacă cauți informații despre analiza creditului, atunci ești în locul potrivit. Analiza creditului începe atunci când începeți să aplicați pentru card folosind acest formular și să trimiteți documentele, iar compania folosește aceste documente pentru a arunca o privire asupra istoricului dvs. de credit. Istoricul dvs. de credit conține toate finanțele dvs. La final, primești un scor pentru a vedea cum sunt. 

Există o valoare maximă și minimă a Cardului Platinum Raiffeisen Cumpărături

Limita ta este ceva atât de pozitiv, atât de plăcut încât oricine învață mai multe despre ea va putea să o acceseze și să beneficieze complet. Ei bine, Cardul de cumpărături Platinum Raiffeisen a fost o limită minimă și maximă. 

Acum minimul pe care îl puteți obține cu acest card de credit va fi de 5000 ex. Ceea ce, să fim sinceri, este o valoare minimă incredibilă în realitate, este una dintre cele mai mari valori minime pe care le-am văzut vreodată și un card românesc. Valoarea maximă va fi însă de 70000 lei. Ceva care, sincer, este și extrem de tare. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți Cardul Raiffeisen Platinum Cumpărături 

Este timpul să-ți iei cardul de credit, după ce cunoști toate informațiile pe care le are acest card de credit, este timpul să afli în sfârșit cum să aplici pentru el și de ce ai nevoie pentru procesul de aplicare. Și te vom ajuta cu asta. 

Ei bine, dacă vei continua să citești, vei găsi un buton și dacă dai clic pe el, vei fi redirecționat către a doua parte a acestui articol. După cum vă puteți imagina, în a doua parte vă vom învăța tot ce aveți nevoie pentru ca procesul de aplicare să fie un succes. 

Trending Topics

Latest News