Card de credit Raiffeisen standard: până la 300 lei garantat

ADS

Card de credit Raiffeisen standard: până la 300 lei garantat

Visa štandard súkromná

Este aceasta cartea perfectă pentru tine?

Verified URL
Program de Puncte de Loialitate
Puncte care pot fi răscumpărate pentru produse și servicii.
Asigurare de Călătorie
Asigurare inclusă pentru călătorii.

Te-ai oprit vreodată să te gândești la modul în care aplicarea pentru un card de credit poate fi atât de complicată Da, mulți oameni vor avea mari dificultăți în a solicita un card din cauza tot ceea ce trebuie să ții cont înainte de a-l alege?  

De exemplu, dacă vrei cu adevărat să-ți schimbi cardul, dacă ceea ce ai nevoie cu adevărat este ceea ce vei obține și dacă cardul are beneficiile de care ai nevoie pentru viața de zi cu zi. Asta este cel mai puțin, pentru că astăzi vrem să vă arătăm cel mai important lucru dintre toate. 

Astăzi vrem să vă arătăm mai multe despre card, ce vă poate oferi și ce veți putea face cu el. Ei bine, dacă vrei să afli mai multe, continuă să citești pentru că mai jos îți vom aduce toate avantajele, dezavantajele și chiar alte lucruri importante despre card. 

De ce vă recomandăm cardurile de credit 

Te-ai oprit vreodată să te gândești, de ce recomandăm acest card? Ei bine, răspunsul este extrem de simplu. Este un card foarte benefic pentru tine, in viata ta de zi cu zi. Ei bine, acesta este mai mult un card de zi cu zi decât un card de luat peste tot în lume. 

Puteți plăti cu cardul cu ușurință, oriunde, oricând și, de asemenea, puteți retrage bani de la orice bancomat ca orice alt card. Insa ai in continuare beneficiul ratelor fara dobanda, unde poti plati in rate fara a fi nevoie sa platesti taxa suplimentara. 

Și, desigur, veți obține în continuare cea mai mare securitate și, de asemenea, monitorizarea cheltuielilor pentru a afla dacă cheltuiți prea mult sau prea puțin. În general, puteți gestiona cardul cu ușurință, dar ceea ce obțineți pe card nu va fi nimic special. Exact de ce il recomandam, este simplu. 

Pentru ce pot folosi cardul de credit standard Raiffeisen? 

Și la ce pot folosi cardul? Ei bine, aceasta este o întrebare pe care o au mulți oameni și ei bine, nu avem un răspuns fix pentru asta, pentru că scopul ei nu este utilizarea sa. Scopul tău este ceea ce obții cu cardul. 

Ei bine, cu acest card, puteți obține unele lucruri, dar este folosit în mare parte zilnic sau faceți cumpărături, plăți și totul în fiecare zi. Cele mai multe dintre beneficiile dvs. vor fi legate de aceasta, cum ar fi, de exemplu, securitatea suplimentară pe care o obțineți. 

De asemenea, puteți efectua plăți fără dobândă, unde puteți face rate fără dobândă pentru achiziții electronice, haine și altele. Iar securitatea te va beneficia foarte mult cu sistemul de securitate. Toate acestea sunt lucruri de zi cu zi. 

Avantajele cardului de credit 

Căutați avantajele pe care le are acest card de credit? Știm că procesul de a avea un card de credit este extrem de important pentru mulți oameni și tocmai de aceea dorim să spunem mult mai multe despre acesta. Vom avea mai jos o listă foarte lungă, cu toate informațiile necesare pentru a aplica pentru Cardul de Credit Standard Raiffeisen. 

Card de credit Mastercard Standard

Profitați de această ocazie și aplicați acum pentru acest card uimitor!

  • Plătește oriunde, oricând : folosește-ți cardul de credit în milioane de magazine din România și din întreaga lume, online și offline. 
  • Retrageți bani de pe card: aveți nevoie de numerar rapid? Puteți retrage bani de pe cardul de cumpărături de la orice bancomat. 
  • Rate fără dobândă: profită de oferte speciale cu rate fără dobândă la achizițiile tale, fie că este vorba de electronice, haine, examene medicale, mobilier nou sau bilete de avion. 
  • Securitate și control: beneficiați  de cele mai noi sisteme de securitate pentru a vă bucura de o experiență de plată sigură și fără griji. 
  • Urmăriți-vă cheltuielile : obțineți acces 24/7 la contul dvs. online sau prin aplicația Smart Mobile pentru a monitoriza tranzacțiile, a stabili bugete și a vă asigura că aveți întotdeauna controlul. 

Dezavantajele cardului de credit 

Acum, deși nu ai multe avantaje cu cardul tău de credit, este totuși important să știi care le ai. Nu numai că vei putea avea cardul tău de credit, dar beneficiile acestuia vor fi și foarte specifice în fața ta. Prin urmare, afla mai jos despre dezavantajele pe care le are. 

  • Cetățenia trebuie să fie română. 

Cum se efectuează analiza de credit pe Cardul de credit Standard Raiffeisen 

Și analiza creditului? Ei bine, începe prin a cere cardului să completeze un formular și să trimită documentele. Compania are acces la aceste documente și le poate folosi pentru a arunca o privire asupra istoricului dvs. de credit, iar asta va avea totul. La final primești scorul tău, care va defini calitatea finanțelor tale. 

Există o sumă maximă și minimă pentru cardul de credit 

Să vorbim acum puțin mai mult despre valoarea minimă și maximă pe care o are cardul. Acum, acest card este extrem de important în ceea ce privește limitele minime și maxime pentru că ceea ce îți oferă este ceva extrem de plăcut. Obțineți o limită foarte mică și o limită maximă foarte mare. 

Minimul pe care îl poți obține cu acest card este de 700 de lei. Aceasta este o valoare extrem de mică pentru un card și este de fapt una dintre cele mai mici pe care le-am văzut vreodată. Maximul său ajunge însă la 30000 de lei. Acest lucru deschide ușa pentru ca oricine de orice punctaj de credit să aplice. 

Doriți să solicitați? Aflați chiar aici cum să obțineți cardul de credit Standard Raiffeisen 

În sfârșit vrei să aplici pentru acest card? Știm că procesul nu trebuie să fie dificil, mai ales dacă ne aveți să vă ajutăm. Ei bine, chiar mai jos, vă aducem totul, tot ce trebuie să știți despre procesul de solicitare, dar pentru a face asta trebuie să faceți clic pe butonul. 

Când faceți clic pe butonul, veți fi imediat redirecționat către următoarea parte a acestui articol. În a doua parte a articolului, vom vorbi puțin mai mult despre cerințe, documente și despre cum poți aplica pentru card. Descopera mai mult. 

Trending Topics

Latest News